Hoe te verwijderen een Datamax Printer

Wanneer uw printer Datamax een werkstuk zoals een papierstoring of een vast baan ervaringen, het wordt een foutbericht weergegeven en die boodschap tot het onderliggende blijft is probleem opgelost. Maar soms blijft de Datamax printer in foutstatus, zelfs nadat het papier is vastgelopen of ander probleem is aangepakt en opgelost. Wanneer dat gebeurt, het permanent verwijderen van de printer is vaak de beste manier om het terug naar operationele status.

Instructies

1

Aanmelden bij de computer waarop de printer Datamax is aangesloten en klik op de knop "Start". Klik op "Settings" en vervolgens "Control Panel".

2

Dubbelklik op het pictogram "Printers" en met de rechtermuisknop op de printer Datamax en kies "Eigenschappen." Zoekt u op de knop "Printer Cache leegmaken". Druk op deze knop voor het zuiveren van het geheugen van de printer.

3

Trek het netsnoer uit de achterkant van de printer Datamax, als het foutbericht blijft. Laat de printer unplugged gedurende enkele minuten voordat u het terug in en het opstarten.