Hoe te verwijderen een Canon Toner Cartridge-Printle.nl

Hoe te verwijderen een Canon Toner Cartridge-Printle.nl


De meeste Canon printers gebruiken afzonderlijke inkttanks voor elke kleur, wat betekent dat u kunt vervangen door specifieke kleuren zoals nodig, eerder dan moetend vervangt alle inkt van de printer alleen omdat één kleur heeft uitgeput. Op alle nieuwere modellen van Canon printers, zal een volledige inkttank vervangen worden verlicht met een rood licht, wanneer u uw printer openstelt. Een patroon dat moet worden vervangen zal ofwel rood knipperen of niet helemaal verlicht.

Instructies

1

Druk op de voedingsknop om te schakelen op de printer.

2

Open de uitvoerlade van papier. Bij sommige modellen wellicht u druk op de knop "Openen" gelegen aan de voorzijde van de printer te openen van de lade.

3

Lift open de bovenkant van de printer. Bij sommige modellen is er een stutten bar aan de top van de printer open te houden terwijl u de inkttanks. Zodra de printer geopend is, moet de printkop verschuiven naar het midden van de printer zodat u toegang heeft tot de inkttanks.

4

Bepalen welke inkttank die u wilt verwijderen. Een knipperende inkttank op nieuwere printers geeft aan dat de inkt is uitgeput. Bij sommige oudere modellen, controleert u de status van de inkt op uw scherm.

5

Duw het plastic lipje aan de voorzijde van de inkttank die u wilt verwijderen.

6

Optrekken op de inkttank te verwijderen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u de printer open voor 10 minuten, zal de printerkop terugkeren naar de beginpositie. Voor toegang tot de inkttanks, sluit de bovenkant van de printer en open het programma opnieuw.
  • Behandelen inkttanks voorzichtig, als de inkt permanent kleding en meubels vlekken zal.
  • Zet in een nieuwe inkttank onmiddellijk na het verwijderen van een leeg; laat niet de printer zitten met inkttanks verwijderd.