Hoe te verwijderen E-mail geschiedenis

Als u een gedeelde computer gebruikt, kan privacy een probleem worden. Het verwijderen van uw e-mail geschiedenis is een eenvoudige manier om uw privacy te beschermen. Hoewel de exacte methode van het verwijderen van e-mail geschiedenis afhankelijk van uw e-mailprovider en de browser variƫren zal, zijn er enkele fundamentele stappen die kunnen worden gevolgd.

Instructies

1

Verzonden e-mails verwijderen door te klikken op 'Leeg' naast uw verzonden berichten box. Klik op "Ja" wanneer u wordt gevraagd bent u zeker dat u wilt verwijderen van deze berichten. Als u niet een lege knop naast het vak van uw verzonden hoeft, opent u uw verzonden box en controleren van alle berichten. Klik vervolgens op "Verwijderen".

2

Als wilt verwijderen e-mails die u hebt ontvangen, opent u postvak in en controleert u alle ontvangen faxberichten. Druk vervolgens op "Verwijderen".

3

Afhankelijk van uw instellingen, kan uw e-mail Verwijderde berichten opslaan in een prullenbak-map. Zo ja, klik op "Verwijderen" naast uw vuilnis vouwblad. Als u niet een Delete-knop naast uw prullenbak-map hoeft, open de map Prullenbak en controleert alle berichten. Klik vervolgens op "Verwijderen".

4

Verdere e-mail als geschiedenis wilt verwijderen kunt u klikken op de knop "Geschiedenis" op de linker kant van Internet Explorer. Open de dag die u wilt verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op uw e-mailprovider en selecteer "Verwijderen".

Tips & waarschuwingen

  • Meld u altijd af bij uw e-mailaccount bij het verlaten van de computer. Gebruik een sterk wachtwoord dat getallen, letters en symbolen bevat.