Hoe te verwijderen AVG Toolbar Search History in Internet Explorer

Verwijderen van uw het doorbladeren geschiedenis in Internet Explorer is integraal aan het behoud van uw privacy, vooral als je in een openbare plaats, zoals een bibliotheek of een computerlokaal. Mensen realiseren zich niet het, maar Web AVG Toolbar search history kan worden gebruikt als een wapen voor oplichters of door andere kwaadwillende mensen. Programmeurs van spyware gebruik uw computergeschiedenis als leidraad van uw zoekopdrachten naar plaatsen waar u hun virussen verwerven zult. Je weet niet dat u bent geleid, aangezien de plaatsen u plaatsen die u eruit eerder hebt bezocht. Wees niet een slachtoffer. Uw geschiedenis wissen als u klaar bent met een internetsessie.

Instructies

1

Open Internet Explorer en klikt op "Tools." Een drop-down menu verschijnt.

2

Klik op "Internetopties."

3

Klik op het "Algemeen" tabblad.

4

Klik op "Verwijderen..." in het gedeelte 'Browsegeschiedenis'.

5

Schakel de selectievakjes in naast de volgende items:
Tijdelijke Internet-bestanden
Cookies
Geschiedenis
Formuliergegevens
Wachtwoorden
InPrivate-Filtering gegevens

6

Klik op "Delete", klik op "Ja" om de verwijdering te bevestigen, en dan het toestaan van het verwijderingsproces te voltooien. Sluit Internet Explorer en herstart die het en de geschiedenis van het onderzoek zullen worden verwijderd.

Tips & waarschuwingen

  • Als u terugzetten de geschiedenis wilt, kunt u de computer herstelt naar een eerdere datum en de geschiedenis weergeven.