Hoe te verwijderen alle lege rijen in Excel 2007

Hoe te verwijderen alle lege rijen in Excel 2007


Excel 2007 heeft verschillende functies waarmee u uw werkmappen te vergroten. Deze functies kunnen overbodige gegevens en spaties verwijderen uit uw uiteindelijke werkblad. Verwijderen van lege rijen kan worden gedaan door een filter toepassen op uw gegevens. Wanneer het filter wordt toegepast, dropdown pictogrammen worden weergegeven in de kolomkoppen van uw gegevens. Zodra dit is gedaan, kunt u het filter als rijen met gegevens wilt weergeven. De lege rijen zal worden verborgen met behulp van deze functie.

Instructies

1

Excel 2007 openen en selecteer een werkmap. Selecteer de "Office" knop en klik op "Open." Zoek uw netwerk voor de werkmap. Klik op de werkmap en selecteer "Open." De werkmap wordt geopend.

2

Selecteer de koptekst van de eerste kolom in uw werkmap. Selecteer het tabblad "Start" en klik op "Filter" van de "Sort & Filter" knop in de groep "Bewerken". Let op de dropdown-pictogrammen die worden weergegeven in de kolomkoppen.

3

Selecteer een kolomkop die lege gegevens kan bevatten. Klik op het pictogram van de dropdown. Scroll naar beneden in de lijst en zoek "Spaties." Verwijder het vinkje. De lege rijen uit deze kolom worden verwijderd.

4

Herhaal deze stap voor elke kolom die lege gegevens kan bevatten. Zodra u dit hebt gedaan voor elke kolom waarin dit probleem optreedt, zal alle lege rijen worden verwijderd uit uw Excel 2007-werkmap.