Hoe te verwijderen Adobe Photoshop

Hoe te verwijderen Adobe Photoshop


Adobe Photoshop is een van's werelds meest populaire grafische toepassingen. Gebruikt door professionele visuele ontwerpers en fotografen, biedt het programma een breed scala aan controle over bitmapafbeeldingen, toestaand gebruikers om te wijzigen de kleurmodi en bestandstypen, filters en effecten toepassen, maken van tekst in vormen en nog veel meer. Hoewel het programma zelf moeilijk zijn kan te gebruiken, is het verwijderen van uw systeem een snel proces, of u het besturingssysteem Windows of Mac OS X gebruikt.

Instructies

Adobe Photoshop verwijderen uit Windows

1

Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Configuratiescherm". Afhankelijk van de configuratie van uw Menu Start, zich het Configuratiescherm optie bevinden binnen het submenu van "Instellingen".

2

Dubbelklik op het pictogram met het label "Programma'senonderdelen." Dit pictogram heet "Toevoegen of wegnemen programma" in Windows XP en eerdere versies van Windows.

3

Zoek Adobe Photoshop in de lijst met programma's. Klik met de rechtermuisknop en selecteer de optie "Verwijderen", "Uninstall/Remove" of "Wijzigen/verwijderen." Het label varieert, afhankelijk van uw versie van Photoshop en uw Windows-versie.

4

Volg de instructies op het scherm om Adobe Photoshop en de bijbehorende onderdelen te verwijderen.

Adobe Photoshop verwijderen uit Mac OS X

5

Open Adobe Photoshop. Klik op "Help" in de bovenste menubalk, selecteer "Deactiveren" en volg de instructies op het scherm om het programma te deactiveren.

6

Sluit Photoshop van de Adobe.

7

Open de volgende mappen vanaf uw bureaublad: "Programma's" > "Hulpprogramma's" > "Adobe installateurs."

8

Dubbelklik op het installatieprogramma van Photoshop. Verifiëren als beheerder wanneer daarom wordt gevraagd.

9

Selecteer de optie 'Onderdelen verwijderen', en volg de instructies op het scherm om Adobe Photoshop en de bijbehorende onderdelen te verwijderen.