Hoe te vervangen & Specs op een Toshiba LCD satelliet-A135-S4827

Hoe te vervangen & Specs op een Toshiba LCD satelliet-A135-S4827


Laptop schermen zijn kwetsbare apparaten. Ze zijn gemaakt van een zaak van de vloeibare kristallen die tussen twee glasplaten is ingedrukt. Wanneer gelaten vallen of onzorgvuldig verkeerd gebruikt, zal uw LCD-scherm breken. Ter vervanging van uw Toshiba Satellite A135 laptop het LCD scherm betekent volledig het vertoningspaneel ontmanteling en verwijdering van de gebarsten LCD-scherm. Terwijl dit niet moeilijk is, is het mogelijk om schade van de delicate elektrische componenten die deel van uw beeldscherm van Configuratiescherm in de vervangingsprocedure LCD uitmaken.

Instructies

1

Dicht waas uw Toshiba laptop. Haal het netsnoer uit het stopcontact. Ontkoppelen en vervolgens verwijderen van alle externe apparaten aangesloten op uw laptop. Verwijder het pak van de batterij uit het compartiment aan de onderzijde van uw laptop.

2

Trek open het display zo ver als je kunt. Verwijder de kleine, rubber covers van het display op de voorzijde met een dunne, platte kop schroevendraaier. De voorzijde is de belangrijkste plastic dekking op het display. Verwijder de Phillips-head schroeven geopenbaard door de rubber schroef covers. Wrikken van de voorzijde van het vertoningspaneel met uw vingertoppen. Zet het opzij.

3

Verwijder de Phillips-head schroeven aan beide kanten van het LCD-scherm. Pak de bovenkant van het scherm en kantelen naar voren tot de achterkant van het scherm zichtbaar is. De grote LCD-lintkabel Verbreek de aansluiting op de achterkant van het scherm. Schil weg en verwijder alle tape bevestigen van de kabel aan het scherm.

4

Verwijder het oude scherm uit de vertoningspaneel en de afzet ervan, als dit nodig is. Plaats het nieuwe scherm binnen de lege display weergegeven. Sluit de kabel van de LCD lint aan de aansluiting op de achterkant van het scherm. Lijn de openingen van de schroef aan elke kant van het scherm met de schroefgaten op de display paneel behuizing. Vervang de Phillips-head schroeven om het vastmaken van het LCD-scherm op het display.

5

Vervangt het voorpaneel, zijn Phillips-head schroeven en rubber schroef covers. Vervang het pak van de batterij aan de onderkant van de laptop. Sluit alle kabels en apparaten op de computer.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik een Antistatische polsband terwijl u op uw laptop werkt met elektrische schade aan uw computer voorkomen.