Hoe te vervagen een foto van kleur naar zwart & wit voor Powerpoint

Hoe te vervagen een foto van kleur naar zwart & wit voor Powerpoint


PowerPoint 2007 bevat verbeterde functies en opties om gebruikers om spannende presentaties binnen het programma te maken, in plaats van invoegen omgezet clips en effecten. Een van de functies die Smart Computing Magazine featured in September 2009 betrokken de uitgebreide opties in het opmaken van afbeeldingen. Foto's kunnen opnieuw worden gekleurd als objecten op de dia met behulp van de optie "Afbeelding opmaken". Wanneer afbeeldingen die zijn geformatteerd voor het produceren van een speciaal effect worden gecombineerd met de optie Aangepaste animatie, kunnen presentaties weergeven foto's die lijken te zetten van kleur naar zwart-wit.

Instructies

1

Open de gewenste presentatie en ga naar de dia met de kleurenafbeelding.

2

Met de rechtermuisknop op de gewenste afbeelding en selecteer "Kopiƫren".

3

Selecteer "Plakken" onder het tabblad "Start", druk op "de omhoog" pijl-toets twee keer en de pijl "Left" tweemaal om de afbeelding direct boven het origineel.

4

Met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer "Afbeelding opmaken."

5

Selecteer de "Picture"-sectie van het linker frame in het dialoogvenster.

6

Klik op de knop naast de "andere"kleuren en selecteer de optie "Grijswaarden" (dat is het eerste effect van de miniatuurafbeelding onder "Kleurmodi").

7

Klik op de knop "Sluiten".

8

Klik en houd de knop "Rangschikken" onder het tabblad "Start" en kies "Send to Back."

9

Selecteer "Aangepaste animatie" onder het tabblad "Animatie" en klik op de kleurenfoto.

10

Klik op de knop 'Wijzigen' in de "Aangepaste animatie" frame aan de rechterkant, selecteer "Exit" en kies "Meer effecten."

11

Selecteer "Fade" onder de sectie van het "Subtiel" of "Ontbinden Out" onder de "Basic" sectie en klik op de knop "OK".

12

Pas de opties voor de activering en de snelheid van het eindeffect in het aangepaste animatie frame naast "Start" en "Snelheid" respectievelijk, indien gewenst.

13

Selecteer "Huidige Schuif vanuit" onder het tabblad "Slide Show" om een voorbeeld van het effect fade voordat u het bestand opslaat.