Hoe te vertellen als iemand je heeft verwijderd van Skype

Web gebaseerde belservice Skype kunt u bellen naar mobiele telefoon en vaste wereldwijd vanaf uw computer of een ondersteunde mobiele apparaat voor een kleine vergoeding. Het programma kan je ook Bel uw Skype-contactpersonen via tekst, spraak of video, hoewel deze service beschikbaar is kosteloos. Hij moet instemmen met uw verzoek om een contactpersoon te contacteren iemand via Skype. Als hij u verwijdert, kunt u hem niet langer contacteren. Als u denkt dat u hebt verwijderd, proberen te vinden van bewijs van uw worden verwijderd voordat u conclusies trekken overhaaste.

Instructies

1

Log in op de Skype-account dat u denkt dat uw vriend heeft verwijderd. Blader door uw 'contactlijst' om te zien als uw vriend als "Online", weergegeven "Away" of "Druk," aangeduid door groene, gele en rode pictogrammen, respectievelijk. Als je vriend wordt weergegeven in een van deze manieren, heeft ze je niet verwijderd.

2

Probeert te verzenden van uw vriend een Skype-bericht, als ze wordt als offline weergegeven. Skype-gebruikers kunnen zelf ook ingesteld op onzichtbaar. In dit geval is het mogelijk voor hen om te verzenden en ontvangen van berichten, maar ondanks het online als offline weergegeven. Als uw vriend antwoordt, hij is niet u volledig geblokkeerd, maar hij kan u hebt verwijderd.

3

Een wederzijdse Skype contact en vragen als ze de vriend ziet u denkt dat verwijderde u online. Als ze doet maar u niet, zijn u uit dat iemands contactlijst verwijderd. Als u niet kunt zelfs contact opnemen met de persoon, bent u geblokkeerd.

Tips & waarschuwingen

  • Als u ervoor kiest om te vragen de gebruiker, met behulp van andere middelen, waarom hij verwijderd u, zorg ervoor dat slechts één boodschap en niet intimiderend of u Skype's "Terms of Service," konden schenden, zelfs als u niet van Skype gebruikmaakt te communiceren. Bovendien Vermijd opnieuw toevoegen van de gebruiker totdat hij vertelt je dat het is OK om dit te doen, zoals Skype deze intimidatie overwegen kan.