Hoe te versnellen de prestaties van mijn Vergezicht Laptop

Hoe te versnellen de prestaties van mijn Vergezicht Laptop


Uw laptopcomputer kan vertragen voor een willekeurig aantal oorzaken. Bijvoorbeeld, kunnen een overbelaste harde schijf zijn een belangrijke oorzaak van een trage computer. De aanwezigheid van virussen, malware en andere kwaadaardige bestanden kunnen ook een belangrijke reden waarom uw laptop de prestaties subpar is. Want er talrijke oorzaken zijn, is het belangrijk dat je probeert een scala aan oplossingen om uw computer te versnellen. Windows Vista wordt geleverd met verschillende hulpprogramma's die adres verschillende oorzaken.

Instructies

1

Verwijder spyware, malware of schadelijke bestanden op uw computer. Stormloop uw spyware en virus scanner als u geïnstalleerd op uw computer hebt. Gratis scanners, zoals die over de Windows Live-website, zijn beschikbaar.

2

Ruimte op de vaste schijf vrijmaken door handmatig bestanden te verwijderen. Om dit te doen, door alle bestanden die u niet meer gebruikt naar de Prullenbak te slepen. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de Prullenbak en selecteer "Lege".

3

Verwijder ongebruikte programma's op uw computer. Om dit te doen, klik op "Start" "Configuratiescherm" "Programma's" en "programma's en onderdelen." Selecteer een programma door te klikken op het selectievakje naast het programma en klik vervolgens op "Verwijderen".

4

Kunt u Schijfopruiming gebruiken om andere ongebruikte bestanden die u hebt gemist te verwijderen. Dit hulpprogramma Windows Vista kan worden geopend door te klikken op "Beginnen," "Alle programma's," "Accessoires", "Systeemwerkset" en de "Schoonmaakbeurt van de schijf." Klik op de selectievakjes in naast de bestanden die u wilt verwijderen en klik vervolgens op 'OK'.

5

Defragmenteren van bestanden met behulp van de Windows Vista Schijfdefragmentatie. Klik op "Start," "Alle programma's," "Accessoires," "Systeemwerkset" en "Schijfdefragmentatie." Klik op de "Schijf defragmenteren" knop aan de onderkant van het dialoogvenster.

6

Schijffouten herstellen op uw harde schijf met behulp van het hulpprogramma Foutcontrole van Windows Vista. Klik op "Start" en vervolgens op 'Mijn Computer'. Met de rechtermuisknop op uw harde schijf en kies "Eigenschappen". Klik op het tabblad van de "Extra" en klik vervolgens op "Controleer nu". Klik op de "Start"-knop onderaan in het dialoogvenster schijffouten te herstellen.