Hoe te verminderen het paginaformaat voor het afdrukken in Microsoft Word

Microsoft Word levert gebruikers met de tools om het maken van een aantal publicaties, visitekaartjes en nieuwsbrieven tot brochures en stickers. Na het maken van een document in Word, is de volgende stap om het te krijgen uit het scherm en op papier, waarvoor afdrukken. Word maakt pagina vergroten/verkleinen, die er nuttig voor het afdrukken op speciaal papier zoals kaartmateriaal en labels kunnen zijn. Access-woord pagina vergroten/verkleinen opties met slechts een klik en maak je klaar om af te drukken.

Instructies

1

Open Microsoft Word. Als u een bestaand document, klikt u op het tabblad "Bestand", dan "Open." Blader naar het document en dubbelklik op de naam van het bestand, het document is geopend in een nieuw Word-venster. Anders wordt in Word een nieuw, leeg document standaard geopend.

2

Klik op de "Page Layout" tab. Klik op de "Grootte"-knop op het lint/werkbalk onder de tab.

3

Klik op een van de vooraf ingestelde paginaformaten, zoals 4 door 6 inches, of klik op de koppeling "Meer papierformaten" voor aangepaste paginaformaten en typt u in uw nieuwe dimensies. Word resizes automatisch alle pagina's in het document dat klaar is voor afdrukken.

4

Klik op de "Bestand" tab. Klik "Save As." Geef het document een nieuwe naam ter bescherming van het origineel in het oorspronkelijke formaat, en klik op de knop "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • Formaat van de pagina's na het maken van een document kan het verstoren van de manier waarop het document wordt weergegeven. Het ideale proces is om het formaat van een pagina eerst, vervolgens ontwerpt, en vervolgens afdrukken. Wanneer het formaat van pagina's nadat u hebt toegevoegd ontwerp en tekst, het document eerst bekijken en eventueel wijzigingen vóór het afdrukken om papier en inkt te besparen.