Hoe te verkopen spullen op Craigslist

Hoe te verkopen spullen op Craigslist


Gewoon een snel overzicht van hoe te verkopen spullen op craigslist. Craigslist.com is in feite een online garageverkoop, u boekt wat u wenst te verkopen en vervolgens wachten op reacties. Alleen vandaag postte ik een baan aanbieden voor een accountant in Ontario, CA en binnen 4 uur had ik 12 CV's zitten in mijn inbox.

Instructies

1

Mensen willen foto's zien!

Dit is het geheim voor hoe te verkopen spullen op craigslist

Goed voordat je op Craigslist.com nemen een paar foto's van het item dat u probeert te verkopen. Als het item wordt verkocht voor onder de $50 u echt hoeft alleen 1 beeld, maar als je het verkoopt voor veel meer dan dat ik beveel het nemen van meerdere foto's. Door het opnemen van een beeld krijgt u veel meer reacties die werkelijk geïnteresseerd zijn in uw product.

2

Nu ga je gang en krijg op Craigslist.com en gebruik de links aan de rechterkant van het scherm om te navigeren naar de locatie die u wenst te plaatsen van uw advertentie. Vervolgens klikt u op de link "post naar classifieds" in de rechter bovenhoek. In principe zijn super eenvoudig om erachter te komen hoe om te verkopen je spullen op Craigslist, alles wat je hoeft te doen is hun instructies te volgen.

3

Neem geen persoonlijke gegevens zoals telefoonnummer of adres in uw bericht. Gebruik te maken van de annonymouse e-mail doorstuurserver gebruikt door Craigslist voor het verzenden van de reacties op uw e-mail.

Mensen krijgen geschroefd de allertijden op Craigslist, dus wees voorzichtig over de vraag welke situaties je jezelf in bij de verkoop van een item.

Beste van geluk voor de verkoop van uw spullen op Craigslist!