Hoe te verkopen kleding op Craigslist

Craigslist biedt verkopers een gemakkelijke manier om hun lijstitems kostenloos op deze enorm populaire website. Kleding kan gemakkelijk worden opgenomen door verkopers die grote of unieke inventarissen hebben of door verkopers die gewoon hun kasten leeghalen willen door het lossen van een paar punten. Hier is hoe te verkopen kleding op Craigslist.

Instructies

Een gebruikersprofiel maken

1

Ga naar Craigslist (Zie de koppeling in bronnen hieronder) en log in. Merk op dat als u niet over een account beschikt, u moet een te maken.

2

Klik op "My Account" of u nu inloggen of aanmaken van een nieuwe account.

3

Klik op de link "Klik hier om te aanmelden" als u een nieuwe account maakt. Anders, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord en gaat u verder met de volgende sectie.

4

Voer uw e-mailadres en typt u het woord van de mysterie in de cross-gearceerde vak aan u geleverd.

5

Klik op 'Maak Account'.

6

Controleer uw e-mail een bevestiging van Craigslist.

7

Klik op de link in uw e-mail een wachtwoord instellen en inloggen op uw nieuwe account. Zorg dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en bepalingen.

Lijst van je kleding-objecten

8

Ga naar de introductiepagina van Craigslist en klik "Post naar Classifieds."

9

Kies een link naar de "For Sale/Wanted".

10

Kies "Kleding & accessoires" als uw volgende sub-categorie.

11

Selecteer uw lokaal gebied uit de lijst.

12

Plaats uw advertentie doordat zij een titel, beschrijving en afbeeldingen (optioneel). Klik op "Doorgaan". Uw advertentie zal onmiddellijk worden geplaatst.

Verkopen van uw kleding

13

Onderhandelen met geïnteresseerde kopers voor een eerlijke prijs.

14

Overdag voor een wederzijds voordelige pick-up tijd en plaats voor u en de koper in een openbare locatie regelen. Of laat deze verzendgegevens indien de koper buiten de stad.

15

Alleen contant geld of postwissels aanvaarden als betaling voor uw kleding. Nooit accepteren kassier's checks of persoonlijke controles omdat ze gemakkelijk kunnen worden vervalst, en uw bank u verantwoordelijk voor de fondsen houden zal.

Tips & waarschuwingen

  • Geef zoveel informatie als mogelijk om kopers geïnteresseerd in uw kleding. Het gaat hierbij om de grootte, het merk, de lengte van de tijd die u een bepaald item en de voorwaarde heb bezeten.
  • Nooit teveel persoonlijke informatie opnemen in de advertentie van uw kleding. U kunt kopers scherm met behulp van net in het geval van de anonieme e-mailadres dat Craigslist biedt wanneer u uw objecten aanbiedt. Dit zal helpen uw identiteit te beschermen en je beschermen tegen over-aggressive of vervelend kopers.
  • Bezoek voor meer ideeën over hoe om te verkopen uw kleding op Craigslist, de online forums (Zie de koppeling in bronnen hieronder).