Hoe te vergelijken van internetproviders in mijn omgeving

Hoe te vergelijken van internetproviders in mijn omgeving


Er bestaan vele mogelijkheden als het gaat om het kiezen van een Internet-provider voor uw huis of bedrijf. Zodra u een standaardzoekmachine kiest, bent u meestal gebonden aan hen door contract voor een bepaalde tijdsduur. Het is belangrijk om een aantal verschillende gebieden met elke provider eerst vergelijken.

Verbinding

Er bestaan een paar verschillende opties voor uw internetverbinding. U kunt de inbel-, kabel, digital subscriber line (DSL), of satelliet. Vergelijk de verschillende verbindingen aangeboden en beslissen welke is het beste voor uw gebied.

Snelheid

Vergelijk de verschillende snelheden aangeboden door elke provider. Snelheden variƫren in het algemeen van 256 Kbps (kilobits per seconde) tot 12 Mbps (megabits per seconde). Hoe meer u Internet gebruikt, hoe hoger de snelheid die u zult willen.

Prijs

Als we kijken naar de verschillende prijzen aangeboden door elke Internet-provider en alle bonussen die ze bieden. Veel providers bieden een introductieaanbod kunt u om te profiteren van. Inbel-is in het algemeen de goedkoopste, maar het is ook het langzaamst en het vereist dat u de Internet-provider kiezen telkens wanneer die u toegang wilt tot het. DSL en kabel zijn over het algemeen het duurst, maar je hoeft niet om in te bellen en ze hebben meestal de snelste snelheden.

Functies

Bekijk alle verschillende mogelijkheden van de provider naast uw maandelijkse internetservice. Sommige providers bieden gratis e-mail, muziek, kredietkaart biedt, anti-virus software en web-ruimte voor uw toegang.

Technische ondersteuning

Lees meer over de technische steun aangeboden door elke Internet-provider. Als ze technische ondersteuning hebben, erachter te komen wanneer het wordt aangeboden en hoe u contact met hen.