Hoe te vergelijken ThinkPads

Hoe te vergelijken ThinkPads


Lenovo's ThinkPad serie laptops is een van de meest erkende merken van notebookcomputers in de wereld. Lenovo ThinkPad modellen samen op gegroepeerd serie met elke serie hebben hun eigen voor- en nadelen.

Grootte

ThinkPads kan alle de gelijkaardig kijken, maar verschillende series hebben verschillende ontwerpen die drastische gevolgen voor hun grootte, het gewicht en de draagbaarheid hebben kunnen. ThinkPads in de lijn van de rand of X-serie zijn de lichtste en kleinste van allemaal, terwijl de L, SL, T en W-serie zwaarder en groter zijn.

Macht

Als you gonna spelen of grafisch intensieve programma's actief op een laptop, dan moet u een hoger-end-model met een krachtiger processor en grafische kaart. De W-serie en T reekslijnen van ThinkPads zijn de meest krachtige, opofferende draagbaarheid in ruil voor kracht en prestaties. Ze zijn ook het duurst, echter.

Functie

De L- en SL series door Lenovo ThinkPads zijn ontworpen om een combinatie van vorm en functie; ze zijn lichter en minder krachtig dan de W-serie, maar krachtiger en sneller dan laptops in de rand of X-serie. Deze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik, niet voor gaming of grafisch intensieve programma's.