Hoe te vergelijken Online aandelenhandel diensten

Het tijdperk van de dot-com zag de opkomst van de elektronische handel en de eerste echte duw in online voorraad beleggen. Tijdens de 2000s, werden diensten voor de handel in aandelen en andere financiële instrumenten voortdurend aankomen in een snel tempo, waardoor een uitgebreid scala aan keuzes voor iedereen krijgen in persoonlijke investeren. Bij het overwegen van een investering effectenrekening, kunnen de vele opties en individuele stijlen van verschillende makelaars worden ontmoedigend. Het is belangrijk op te merken dat geen één makelaar voldoet aan de behoeften van een handelaar. Personen moeten rekening houden met de belangrijke variabelen die invloed hebben zullen hun levensstijl en trading behoeften alvorens een besluit te nemen.

Instructies

1

Evalueer uw investeren of handel strategie om te begrijpen wat is belangrijk voor uw levensstijl. Hoe vaak zal u de handel? Hebt u toegang tot internationale aandelen op buitenlandse beurzen nodig? Wilt u handel alleen aandelen of aandelenopties zo goed? Zal u ook uw brokerage service gebruiken als een gewone bankrekening? Vergelijkingen tussen online aandelenhandel diensten zal afhangen van deze antwoorden.

2

De frequentie waarmee u zal de handel en de relatie ervan met commissies te overwegen. Provisies en commissies zijn meestal de meest weloverwogen variabele voor consumenten, maar dit is niet altijd een noodzakelijke zorg. Personen die slechts een paar aandelen transacties per maand maken zal minder worden beïnvloed door Commissie tarieven dan degenen die elke dag de handel. En zelfs relatief hoge provisies zijn relatief onbeduidend voor beleggers die het beheren van grote sommen geld, zoals de kosten-per-share meestal erg laag is.

3

Ook overwegen de bewerkingssnelheid orde bij de studie van de frequentie waarmee u zal de handel. Dag handel brengt in de discussie een geheel nieuwe set van criteria voor het vergelijken van handel onlineservices. Terwijl actieve handelaren flinke transactiekosten hebt gemaakt, vereisen ze ook snel uitvoeringstermijnen, zoals winsten vaak split-second zijn. Op lange termijn beleggers zullen gewoonlijk niet worden beïnvloed door langzamer uitvoering, dus dit niet relevant voor hen is. Een zorgvuldige analyse van uw handel stijl en de frequentie zal bepalen of transactie snelheid belangrijk is.

4

Aandelenopties aanzienlijk uit te breiden de investerings- en trading strategieën voor voorraad transacties. Sommige online makelaars zijn gespecialiseerd in het aandeel optie handel bovendien regelmatig voorraad orders. Er zijn belangrijke verschillen tussen de online diensten voor de handel in opties, zodat dit zorgvuldige vergelijking garandeert als u geïnteresseerd in deze strategieën bent.

5

Meest online handel diensten hebben beperkt of geen toegang tot internationale voorraad uitwisselingen. Voor veel beleggers is dit prima. Maar sommige controle over specifieke bedrijven in andere landen proberen, en voor hen een global trading account vereist is. Deze zijn niet moeilijk te vinden. Wereldwijde handel services zijn een belangrijke overweging bij het vergelijken van on line services, als deze vereiste voor u geldt.

6

Het is populair om uit te breiden van de diensten van een online trading account met die van een gewone bank. Maar niet alle online voorraad handel services bieden dit. Voor veel individuele beleggers is dit een significant voordeel van een online trading account. Bij het vergelijken van online makelaars, studie hun uitgebreide diensten om te zien of deze functies u voordeel kunnen doen.

Tips & waarschuwingen

  • Online services verschillen tussen website gebaseerde accounts en online diensten die aparte software nodig. Een webaccount is veelzijdig en draagbaar en kan makkelijk overal worden betreden van kan, en het een eis in je vergelijkingen. Maar als de meerderheid van uw werk zal worden behandeld door één of twee primaire computers, niet uit de weg de rijke functieset aangeboden door zelfstandige softwareprogramma.