Hoe te verbreken & NetZero hoge snelheid 3G verbinding

Hoe te verbreken & NetZero hoge snelheid 3G verbinding


NetZero hoge snelheid 3G-dienst is een inbel-Internet onlineservice die biedt dat een vijf keer snellere verbinding met het Internet dan NetZero van inbel-basisdienst. Het biedt u ook antivirusprogramma's en pop-upblokkeringsprogramma's opgenomen in de maandelijkse servicekosten. Als u verplaatst of buiten de stad voor een langere periode van tijd zullen, moet u service verbreken en vervolgens opnieuw moet aansluiten op een later tijdstip.

Instructies

1

Bepalen hoe lang u moet uw dienst verbroken. Als u beweegt zich, hebben uw adres voor de nieuwe locatie klaar wanneer u NetZero belt en Controleer ook of dat de telefoonmaatschappij is zich bewust van uw verhuizing.

2

Bel NetZero op 1-866-841-1442. Volg de aanwijzingen om te spreken met een medewerker van de klantenservice.

3

Vertel de vertegenwoordiger dat u wilt loskoppelen van uw service tijdelijk en geef hem een datum opnieuw verbinding maken als u zich bewust van de datum die u wenst om uw dienst terug te hebben. Met ingang van deze publicatie, NetZero beschikt niet over een termination fee is gekoppeld verbreken van dienst.

4

Bel NetZero nogmaals wanneer u bent klaar om te herstellen van uw service. Hebben uw eerdere rekeningnummer klaar en volg de instructies om een vertegenwoordiger te spreken. Vertel de vertegenwoordiger dat u wenst te herstellen van uw service en moet je up and running in minder dan 5 minuten.