Hoe te verbeteren veld Bus bedradingVeld bus bekabeling is het essentieel om moderne automatisering netwerken. Dit protocol bedrading is verbonden met de menselijke operatoren, Internet-gateways voor toegang en de individuele sensoren en automatisering onderdelen die een faciliteit rijden. Het grootste blok te fielden bus bekabeling is vaak het gebrek aan isolatie tussen de individuele benen van het netwerk, waardoor kans voor verbetering.

Instructies

1

Zorg ervoor dat elk been van de lijn van de romp is geïsoleerd. Hierdoor geen geluid op de regels--die anderszins schadelijk zou zijn voor de circuits--bestaat op een manier die natuurlijk elkaar annuleert.

2

Controleer alle kabel benen galvanisch gescheiden van elkaar. Elk been moet communiceren, maar met de redenen op verschillende mogelijkheden. Hierdoor zorgt voor een golf die een been heeft geen invloed op de andere. Als dit niet gebeurt, kan de huidige limiter-- of schommeling veiligheidsvoorziening--worden gerenderd ineffectief.

3

Onafhankelijke macht conditioners voor elk been van het bussysteem veld gebruiken. Dit biedt een extra laag van galvanische los van een been naar het volgende--een been ervoor te zorgen blijven geïsoleerd, in het geval van katastrofisch mislukking.