Hoe te verbeteren efficiëntie typen

Hoe te verbeteren efficiëntie typen


Efficiënt typen is hoofdzakelijk over de snelheid en nauwkeurigheid. Als je een beginner bent, is het normaal om te nemen wat tijd om te wennen aan het toetsenbord en vertrouwd te raken met de toetsen. Efficiënt typen is niet alleen over de exacte posities van de sleutels, maar over het ontwikkelen van de snelheid en behendigheid te drukken brieven nauwkeurig onthouden. Je moet "trainen" uw vingers te ontwikkelen een bewegingspatroon dat vereist u om te kijken naar de sleutels niet. Deze "bewegingspatronen" kunnen alleen worden ontwikkeld met herhaling, dus praktijk zal u helpen te verbeteren.

Instructies

1

Rechtop zitten en correct plaatsen van je vingers op het toetsenbord. Plaats de vingers van je linkerhand op de toetsen A, S, D en F. plaats de vingers van je rechterhand op de toetsen J, K en L en; (puntkomma). Plaats uw beide duimen op de SPATIEBALK.

2

Vertrouwd de toetsen en ontwikkelen een comfortabele arm/hand-positionering waarmee u sneller typen. U kan beginnen als een "jacht en pikken" typist, maar met continue praktijk, u zal zitten kundig voor meester de toetsen en hun standpunten.

3

Praktijk te typen zonder het toetsenbord te kijken. Houd uw ogen op het scherm terwijl u typt. Spelen te typen spellen online of download en installeer typen spelletjes op uw computer om te helpen u uw vaardigheden te oefenen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u gewend zijn zelf aan het typen met behulp van één of twee vingers of met behulp van willekeurige vingers te typen willekeurige toetsen, die u wilt wijzigen de gewoonte. Dit komt doordat de typen met behulp van willekeurige vingers dient u te kijken naar het toetsenbord elke keer. Leren van de juiste hand positionering en te typen zonder het toetsenbord te kijken zal aanzienlijk verbeteren van uw het typen snelheid.
  • Afgezien van typen spelletjes, u kunt ook uw typen efficiency verbeteren via online chatten, bloggen, posten op forums en andere activiteiten waarvoor toetsenbord gebruik.