Hoe te verbergen van de "over mij" op IMVU

IMVU verstrekken verbruiker voor wekken een persoonlijke webruimte, of pagina van de avatar, avatar of andere informatie, met inbegrip van IMVU gebruiker delen ervaringen. De avatar pagina bestaat uit verschillende secties of panelen, u kunt weergeven of verbergen als gewenst. De "Over mij" sectie, is zoals haar naam luidt, een sectie over u. Het toont een momentopname van uw avatar en de profielgegevens van sommige lidstaten. De redenen voor het verbergen van deze sectie is afhankelijk van de gebruiker. Wat uw reden, echter IMVU ontwierp de avatar pagina zodat u kunt snel invoeren van uw accountinstellingen en gewoon uitschakelen het deelvenster dus het zal niet langer weergegeven.

Instructies

1

Zoekt u op de link 'Account' in de rechterbovenhoek van de introductiepagina van uw IMVU avatar. Klik op de link voor toegang tot de "Account instellingen & Tools" scherm.

2

Scroll naar beneden naar de sectie 'Panel zichtbaarheid Settings' en klik op het veld rechts van de "over mij paneel:" optie.

3

Selecteer "Off" in het drop-down menu dat wordt geopend en klik vervolgens op "Update Preferences" aan de onderkant van de sectie de "Over mij" sectie op de pagina van uw avatar te verbergen. Wanneer u klaar bent, Controleer de pagina van uw avatar te bevestigen van de sectie is verborgen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u het deelvenster herstellen nadat u het hebt verborgen, gewoon terug te keren naar het scherm "Account instellingen & Tools" en selecteer een van de andere weergaveopties van de "over mij paneel:" drop-down menu: "Iedereen," "18 en voorbij," "Access Pass alleen" en "Enkel vrienden."