Hoe te verbergen van de opdrachtbalk in IE7

Versie 7 van Microsoft's webbrowser Internet Explorer (IE7) opgenomen browsen met tabbladen als een nieuwe functie. Deze functie ingeschakeld gebruikers meerdere websites openen als tabbladen binnen hetzelfde browservenster. Het vereist echter ook IE7 voor continu weer een "command bar" die boven de inhoud van een website draait. Naast open lusjes, tonen deze opdrachtbalk toont ook pictogrammen voor de introductiepagina en afdrukken, RSS-feeds en opties van de veiligheid. U kunt gebruik maken van de display en gereedschap om te verbergen van elke werkbalk in IE7 maar de opdrachtbalk verbergen. De opdrachtbalk verwijderen vereist u code toevoegt aan de IE7 gebruiker register.

Instructies

1

Maak een nieuw tekstdocument. Klik met de rechtermuisknop in een open ruimte op het bureaublad. In het submenu dat verschijnt, Markeer "Nieuw" en klik dan op "Nieuw tekstdocument." Windows maakt dan een nieuw, naamloos document op het bureaublad.

2

Dubbelklik op het nieuwe tekstdocument om deze te openen met het programma Notepad.

3

Kopieer en plak de volgende tekst rechtstreeks in deze nieuw tekstdocument:

Windows Registry-Editor versie 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftInternet\\ Explorer\CommandBar]

"Enabled" = dword: 00000000

4

Sla het document. In de bovenste menu balk van Kladblok, gebruik de cursor om het markeren van het woord "File" en vervolgens markeren en klik op "Save As."

5

Titel van het nieuwe document. Windows zal vragen u het nieuwe document een naam te geven. "IE7_NoCommandBar" (zonder de aanhalingstekens) in het vak voor de bestandsnaam invoeren. Veranderen niets aan de inhoud van het vak "Opslaan als Type", dat moet Lees "tekstdocumenten (*.txt)." Klik in het vak 'Opslaan' na het invoeren van de naam.

6

Dubbel klik op het pictogram voor het nieuwe tekstdocument aan deze wijzigingen aan het register toevoegen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u toevoegen van de opdrachtbalk terug naar Internet Explorer 7 wilt, heropen het tekstdocument u gemaakt en de inhoud vervangen door de volgende tekst:
  • Windows Registry-Editor versie 5.00
  • [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftInternet\\ Explorer\CommandBar]
  • "Enabled" = dword: 00000001
  • Vervolgens opslaan en dubbelklik vervolgens op het document toe te voegen van de nieuwe veranderingen aan uw register.