Hoe te verbergen van bepaalde mensen in mijn tijdlijn op Twitter

Je kunt altijd mensen unfollow op Twitter die u niet wilt zien in de tijdlijn. Dit verwijdert de meeste van hun tweets uit uw tijdlijn en hen verhindert u directe berichten te verzenden. Ze zijn echter nog steeds opgenomen in uw tijdlijn wanneer zij uw gebruikersnaam in een post zetten. Om volledig mensen te verwijderen uit uw Twitter-tijdlijn, kunt u deze blokkeren. Hiermee verwijdert u ze ongeacht hoe hard ze proberen kunnen om uw aandacht te krijgen.

Instructies

1

Log in op Twitter met behulp van een webbrowser.

2

Typ de naam of de gebruikersnaam van de persoon in het veld zoeken Twitter aan de bovenkant van de pagina. Druk op "Enter" op het toetsenbord.

3

Scan voor de persoon vermeld onder "mensen" die u wilt verbergen uit uw tijdlijn.

4

Klik op de gebruikersnaam van de persoon. Dit opent de LADIESNIGHT.

5

Klik op de knop "Gear".

6

Selecteer "Block" verbergen van deze persoon uit uw tijdlijn. Deze persoon selecteren "Voor Spam rapporteren" ook worden geblokkeerd.