Hoe te verbergen uw contactpersonen in E-mails op Gmail

De blind carbon copy; kopie of Bcc, functie van Gmail kunt u voor het verzenden van massa e-mail terwijl het nog steeds bescherming van de privacy van uw contacten. Als u een e-mail met behulp van Bcc, alleen ziet u de volledige adressenlijst. Elke contactpersoon ziet alleen zijn eigen naam en e-mailadres in het veld "Sent To" aan de bovenkant van de e-mail. Als alternatief kunt u tonen enkele van de geadresseerden door ze te plaatsen in het veld "Aan" en alleen verbergen selecteert u geadresseerden in de Bcc.

Instructies

1

Klik op het pictogram "Compose E-mail" in de Gmail-werkbalk.

2

Klik op de link "Add Bcc" net onder het veld "Aan" aan de bovenkant van uw nieuwe e-mailadres.

3

Typ het e-mailadres van uw contactpersoon in het veld Bcc. Terwijl u typt, zal Gmail een lijst met mogelijke overeenkomsten, op basis van adressen waarnaar u eerder hebt verzonden e-mails maken. Ook kunt u de naam van een contactpersoon uit uw adresboek. Schakel een van de wedstrijden van Gmail, aanklikken met de muis. Als de e-mail die u zoekt niet wordt weergegeven, typt u deze in handmatig.

4

Scheid meerdere e-mailadressen met komma's.

5

Voer uw bericht in het grote veld aan de onderkant van het scherm--alle e-mailontvangers ontvangt dezelfde boodschap. Klik op "Verzenden".