Hoe te verbergen mijn IP-Code van de activeringWanneer u een wachtwoord of teken omhoog voor een nieuwe online dienst, wordt een activeringscode geleverd via e-mail. Deze e-mail vraagt u om te klikken op een link die u naar een webpagina waar u zult moeten ingaan de activeringscode wordt omgeleid. Wanneer u deze webpagina bezoekt, wordt uw IP-adres bereikbaar door de afzender van de code van de activering. Uw IP onthult diverse persoonlijke gegevens zoals uw fysieke locatie, evenals de ISP en de computer die u bedienen. Bij het indienen van een activatiecode met behulp van een anonieme proxy voor toegang tot de website, kunt u met succes uw IP verbergen.

Instructies

IP Hider

1

Bezoek de website van de proxy IP Hider en haar service gebruiken om te verbergen van uw IP-adres bij het invoeren van een code van de activering op elke web-pagina (zie bronnen). Met IP Hider bent u in staat om te verbergen van uw IP-adres kosteloos bij het surfen op het Internet. Deze volmacht ook kunt u om de blokkering van websites die niet toegankelijk is op uw netwerk mogelijk zijn.

2

Typ de URL van de web-e-mailservice hebt u een e-mailadres met in de tekstbar weergegeven op de bovenste regio van de IP Hider-pagina. Dit zal ervoor zorgen dat uw IP-adres al is verborgen wanneer u zich bij uw e-mailaccount aanmeldt; echter, als u al het URL-adres van de website je moet toegang tot de activeringscode invoeren, typt u die URL in plaats.

3

Klik op de "Go!" knop tentoongesteld binnen de tekstbar en IP Hider zullen u omgeleid naar de website die u wilt toegang tot het invoeren van de activeringscode of naar de website van mail service waar u een e-mailaccount hebt. Log in op uw emailaccount en open de e-mail dat de link waar u moeten zult om de activeringscode weergeeft. Klik op de link en u zal worden doorverwezen naar de website met uw IP-adres verborgen zodat kunt u de code van de activering anoniem.

Browser9

4

Ga naar de Browser9-proxy en het verbergen van uw IP-adres achter de server een activatiecode invoeren op een website (zie bronnen). Browser9 is een gratis proxy-site die uw IP-adres verbergt wanneer u surfen op het Internet via de server. Deze anonieme proxy omzeilt ook surfen beperkingen op netwerken die zijn gelegen op het werk, school of elke andere plaats op het Internet.

5

Voer de URL van uw web-e-mailprovider, of de website die u wilt voor het invoeren van de code van de activering, in het tekstvak weergegeven op de onderste regio van de Browser9-pagina bezoeken.

6

Klik op het tabblad 'Bladeren' naast het tekstvak en Browser9 stuurt u naar uw e-mailprovider site of naar de website die u bezoeken wilt voor het invoeren van de code van de activering. Als u dit via uw email, Meld u aan bij uw e-mailaccount doet, open de e-mail met de informatie met betrekking tot de code van de activering en klik op de link in de e-mail wordt weergegeven zodat u kunt toegang krijgen de website tot en voer uw activatie-code met uw IP verborgen. Voer nu de code van de activering met uw IP gemaskeerd.

Anonieme X

7

Navigeer naar de anonieme X proxy-site en uw IP verbergen bij het invoeren van een code van de activering (zie bronnen). Met anonieme X kunt u uw IP-adres maskeren wanneer het bezoeken van een website met inbegrip van een websites waar u wilt invoeren van een code van de activering. Anonieme X ook omzeilt Internet beperkingen en is gratis te gebruiken.

8

Typ het webadres van uw e-mailprovider of de website die het aanvraagformulier van de code in het veld van de tekst vindt u op de onderkant links van de anonieme X-pagina.

9

Klik op de "Go" knop naast het tekstveld en anonieme X zal het halen van de websites die u nodig hebt om te bezoeken met uw IP-adres verborgen. Bij het uitvoeren van deze taak via e-mail, gewoon inloggen op uw e-mailaccount, de e-mail met de activeringscode informatie openen en klik op de link die daarin weergegeven voor toegang tot de gewenste site met uw IP-adres gecamoufleerd. Ga naar typt u de code van de activering met uw IP-adres verborgen.

Tips & waarschuwingen

  • Er zijn vele anonieme proxies die uw Ip verbergen kunnen bij het invoeren van een code van de activering. U kunt meer opties vinden door het bezoeken van websites zoals Top stukjes die lijsten van proxy sites weergeven. (Zie bronnen).