Hoe te verbergen een tabblad van het publiek op Facebook

Hoe te verbergen een tabblad van het publiek op Facebook


Ter bescherming van uw privacy kunt Facebook u bijna alle aspecten van uw profiel van mensen die niet in uw vriendenlijst te verbergen. In de huidige versie van Facebook, hebben tabbladen plaatsgemaakt voor links die worden weergegeven onder uw profiel foto's op uw muur. Verbergen van de elementen van gegevens in een bepaalde koppeling zorgt ervoor dat de link uit de weergave verdwijnen aan mensen die niet zijn gemachtigd om te bekijken van de informatie die de koppeling bevat. U moet zijn aangemeld bij uw account bij uw privacy-instellingen wijzigen.

Instructies

1

Klik op de link 'Account' in de rechterbovenhoek van het scherm van je Facebook en kies "Privacyinstellingen" in het drop-down menu.

2

Blader omlaag naar het gedeelte "Delen op Facebook" en klik op de blauwe "instellingen aanpassen" link in de buurt van de onderkant van de pagina.

3

Verbergen de link van de muur door te gaan naar de regel "Berichten van me" en "Alleen vrienden" te kiezen in het privacymenu. Ga naar de regel "Kan zien wall posten door vrienden" en kies "Alleen vrienden" via het privacymenu. Iedereen die niet in uw vriendenlijst ziet niet langer de muur-link op je Facebook profiel.

4

De foto's link verbergen door te klikken op het pictogram van de "Instellingen bewerken" naast "Foto's en video's die u bent getagd in" en kiezen "Enkel vrienden." Klik op de "Edit privacy-instellingen voor bestaande foto albums en video's" link aan de onderkant van de "Dingen I Share"-sectie. Selecteer 'Alleen vrienden' via het privacymenu onder elk album.

5

Verbergen de link Info door te maken van alle secties in de sectie van de "Dingen I Share" beperkt tot "Enkel vrienden." Ga terug naar het menu "Privacyinstellingen" en klik op de "Bekijk instellingen" link aan de bovenkant van het scherm om uw onderwijs, werkplek en graag beperken tot "Enkel vrienden."

6

Verbergen van de vrienden link, waarin je lijst met vrienden, door het instellen van de privacy voor "Zie uw vriendenlijst" aan "Enkel vrienden."