Hoe te verbergen een Laptop op een bureau

Hoe te verbergen een Laptop op een bureau


Als de ruimte op uw bureau thuis of werk op een premie is, zou u niet kunnen om een laptopcomputer permanent instellen op het Bureau te verlaten. Je zou kunnen kopen een groter bureau om de computer en de andere items op uw bureau, maar afhankelijk van de grootte van uw kamer, deze optie is niet altijd haalbaar. Als u het verbergen van uw laptop op uw bureau wilt, kunt u dit doen in een paar verschillende manieren.

Instructies

1

Koop een schuilplaats laptop of notebook Bureau, oftewel een computerbureau speciaal ontworpen om huis laptop of notebook computers op een paneel dat draait om te verbergen van de computer. Deze bureaus hebben een of meer panelen op hun oppervlakken waaraan u de computer zich houden. Wanneer het gebruiken van laptop, draait het deelvenster dus de computer is naar boven gericht. Wanneer u wenst om het te verbergen, zet u het deelvenster om te verbergen van de computer binnen het Bureau.

2

Een toetsenbordblad monteren op uw huidige Bureau en de laptop op de lade plaatsen. Laptop dienbladen zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, maar de constante is dat ze aan de onderkant van het Bureau bout. Meestal gereserveerd voor de toetsenborden van desktop computers, maken deze schaaltjes ook een geschikte plaats om te verbergen van laptops als ze niet in gebruik.

3

Plaats de laptopcomputer op een korte tafel op wielen, een beweegbare plank of andere office-component dat u onder één uiteinde van uw bureau kan glijden. Wanneer u nodig hebt om de laptop te gebruiken, kunt u de tabel/component verhuizen en open de laptop waar het heeft gelegen of op te heffen op op uw bureau. Wanneer u klaar bent, kunt u de laptop terug te keren naar de tafel en schuif deze uit het zicht.