Hoe te uploaden vanaf een Mini Disc naar een Computer uit een optische lijn

Hoe te uploaden vanaf een Mini Disc naar een Computer uit een optische lijn


Een mini disc is een klein apparaat dat is een combinatie van een diskette en de CD. Deze indeling is niet zwaar als MP3-spelers u vervoer gegevens zonder een schijf kunt gebruikt. Hebt u informatie die is opgeslagen op een mini disc, is het echter mogelijk om de gegevens te uploaden naar uw computer met behulp van een RCA audio/video optische lijn.

Instructies

1

De video-opnamekaart verbinden met uw computersysteem. De meeste zijn externe apparaten die rechtstreeks verbinden met een USB-poort op uw computer. Als de stuurprogramma-installatie-CD voor de eerste keer installeert invoegt, volgt u de aanwijzingen van de installatiewizard om het stuurprogramma te installeren.

2

Plug de RCA audio/video kabels in de "Video Out" poorten van de speler van de mini-schijf (als de schijf alleen audio, plug in alleen de rode en witte audiokabels van de RCA-aansluiting bevat).

3

Sluit de tegenovergestelde einden van de kabels aan op de poorten 'Video In' op de video-opnamekaart.

4

Zet de aangesloten mini schijf speler en start Windows Movie Maker via het menu "Start". Zodra het programma laadt, selecteer 'Capture' en kies de video-opnamekaart die u gebruikt. Klik op "Record" en de inhoud van de mini schijf begint te uploaden naar het computersysteem.