Hoe te upgraden van uw PC door het installeren van RAMOveruren, alle pc's vertragen; Er is niet echt wat je kunt om dit te voorkomen. Na een tijdje eist installeren van nieuwe programma's, of het downloaden van muziek, foto's en video's en het uitvoeren van meerdere toepassingen tegelijk zijn tol op uw PC prestaties. Schoonmaak programma uitvoert en het verwijderen van ongebruikte toepassingen kunnen helpen. Echter als je echt verhogen de prestaties van uw PC wilt, installeer meer RAM-geheugen. Het toevoegen van geheugen op uw PC is de meest kosteneffectieve verbetering u kunt uitvoeren, en biedt ook de grootste stijging van de prestaties. Beter nog, RAM is relatief goedkoop en installatie is iets die bijna iedereen kan doen.

Instructies

1

Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw systeem of moederbord om te bepalen welk type geheugen wilt kopen voor uw systeem. Veel nieuwere machines gebruiken DDR3 240-pins modules, terwijl veel oudere machines 240-pins DDR2 of DDR1 184-pins geheugensticks vereisen. Als uw computer werd gemaakt in de late jaren 1990 of eerder, nodig de machine een ander soort geheugen. Toch moet de gebruikershandleiding of de handleiding van het exacte type u moet aanbieden. Als om wat voor reden dat u niet beschikt over de handleiding, bezoek de website van de fabrikant en controleer de sectie 'Support' van de site voor bepaalde geheugen upgrade-informatie voor uw systeem.

2

Koop compatibel geheugenmodules voor uw computer.

3

Sluit de computer af en haal het netsnoer uit het stopcontact en de computer. Haal het toetsenbord, monitor en muis. Ontkoppel alle andere aangesloten randapparatuur.

4

Plaats de computer op een stabiele en stevige ondergrond. Gebruik de kruiskopschroevendraaier om Verwijder de schroeven waarmee het case cover of access panel. Het gevaldekking van of het deelvenster verwijderen en zet het opzij.

5

Schuif de lus einde van de Antistatische polsband op je arm. Bevestig het andere uiteinde van de band op een metalen oppervlak in de behuizing. Raak het metalen frame van de behuizing kwijting statische elektriciteit in uw lichaam.

6

Zoek de geheugensleuven op het systeembord. In de meeste gevallen zijn de geheugensleuven blauw of zwart en over vijf en ┬╝ inch lange. Op de meeste moederborden zijn de geheugensleuven naast de CPU en de koelplaat. Op sommige high-end gamer moederborden, echter de "slots" misschien wel geel, rood, groen of oranje.

7

Duw de twee clips op het geheugenslot uiterlijke totdat deze volledig uitgeschoven. Zorgvuldig begrijpen de nieuwe module van het geheugen door de twee uiteinden en uitlijnen van de inkeping op de bodem van de module met de inkeping in het geheugenslot.

8

Duw de module stevig, maar voorzichtig, in het geheugenslot na aanpassing van de inkepingen. Duw de module in de sleuf tot de clips beginnen te sluiten. Duw de fixeerclips naar binnen in de inkepingen aan de zijkanten van de modules pas volledig vergrendeld. Aanvullende modules in andere sleuven worden geïnstalleerd.

9

Unclip de polsriem uit de zaak. Vervangen van de dekking of het deelvenster, en veilig met de behoudende schroeven. Verplaats de computer terug naar de oorspronkelijke locatie.

10

Sluit het netsnoer en sluit aan op het stopcontact. Sluit alle andere kabels en randapparatuur, en vervolgens herstarten naar de computer. Nadat u de computer opnieuw opstart, herkent Windows automatisch de nieuwe RAM. U moeten verwittiging een aanzienlijke stijging van de prestaties na de upgrade.