Hoe te upgraden van stuurprogramma's voor Windows Vista Home BasicApparaatstuurprogramma's zijn zeer belangrijk voor het algemene welzijn van uw computer. Wanneer een stuk van hardware wordt geïnstalleerd in uw machine, hetzij op het niveau van de fabriek, of handmatig door uzelf, wordt een stuurprogramma geïnstalleerd samen met het. Het is belangrijk dat deze stuurprogramma's bijgewerkt als ze vaak de prestaties van dat apparaat verbeteren en fouten corrigeren. In het besturingssysteem Windows Vista Home Basic, kunt u het bijwerken van alle stuurprogramma's met behulp van Apparaatbeheer.

Instructies

1

Klik op "Start".

2

Klik op 'Computer'.

3

Klik op "De eigenschappen van het systeem."

4

Klik op "Apparaatbeheer".

5

Blader in de lijst met hardware die op uw computer is geïnstalleerd. U kunt bijwerken van een stuurprogramma op uw computer met behulp van dit scherm, maar ze zullen allemaal worden bijgewerkt handmatig één-op-een-time. Zoek het hardwareonderdeel dat u wilt weten van een bijgewerkt stuurprogramma voor.

6

Klik met de rechtermuisknop op de naam van het hardwareonderdeel en klik vervolgens op "Update Driver Software..." Windows Vista Home Basic zal verbinden met Internet en het downloaden van eventuele updates voor stuurprogramma's die beschikbaar voor dat onderdeel zijn. U kunt Herhaal deze stap voor elke andere hardware-apparaat die u zou willen bijwerken.