Hoe te upgraden van Pinnacle Studio 9 Plus

Hoe te upgraden van Pinnacle Studio 9 Plus


Pinnacle Systems biedt de consument de "Studio" productlijn, ontworpen om te helpen vereenvoudigen het proces van vastleggen, bewerken en presenteren van de video. Die met Pinnacle Studio 9 Plus op zoek naar een upgrade uitvoert, moet de nieuwste versie van Pinnacle Studio aanschaffen. Met het platform van Pinnacle Studio is er veel veranderd sinds de release van Pinnacle Studio 9. Vanaf 13 september 2010 is de nieuwste upgrade beschikbaar Pinnacle Studio versie 14 of Pinnacle Studio 14 Ultimate collecties. U kan de upgrade downloaden en de software online activeren.

Instructies

1

Bezoek de Studio versie 14 upgrade pagina op de website van Pinnacle en lees de beschrijving over de software-upgrade. De beschrijving geeft een kort overzicht van wat te verwachten in de upgrade. Klik op de "Go" knop hieronder de beschrijving om te beginnen met het upgradeproces.

2

Selecteer de upgrade die u op de volgende pagina wilt. De upgrade biedt twee versies, de regelmatige upgrade en de "Ultimate collecties" upgrade. De "Ultimate collecties" upgrade biedt een verscheidenheid aan functies voor het produceren van HD DVD en Blu Ray video's; meer exportopties; meer menu mogelijkheden en Dolby digital geluid mogelijkheden. De prijs voor de regelmatige upgrade is $49.99 en de prijs voor de "Ultimate collecties" is $79.99.

3

Lees de kenmerken en voordelen lijst die op de volgende pagina ladingen en klik op de "Add to Cart" knop om door te gaan. Klik op "Doorgaan naar afrekenen" knop wanneer de volgende pagina wordt geladen.

4

Vul uw verzend- en factuuradres op de volgende pagina en een wachtwoord voor de account die u maakt om uw bestellingen online toegang te maken. Klik op de knop "Doorgaan" om uw creditcardinformatie te verstrekken.

5

Klik op "Verzenden" om uw betaling te voltooien. U ontvangt een e-mailbevestiging van uw bestelling met een link naar uw upgrade downloaden. Controleer uw e-mail, klik op de link en volg de instructies voor het downloaden, installeren en activeren van uw upgrade.