Hoe te upgraden van Microsoft Office Accounting Express

Hoe te upgraden van Microsoft Office Accounting Express


Hoewel Microsoft Office Accounting Express is niet langer verspreid of geproduceerd door Microsoft (vanaf November 16, 2009) is het nog steeds mogelijk om te verkrijgen van een kopie van de laatste upgrade versie van een lokale computer of elektronica winkel. De upgradeversie opbouwt ten opzichte van vorige versies geĆÆnstalleerd op een computer, bieden nieuwe financiĆ«le databases en extra functies.

Instructies

1

De Microsoft Office Accounting Express-installatie-CD in de computer plaatst. Wachten voor het installatiewizard om te laden en op het scherm verschijnen.

2

Klik op "Volgende" op de pagina Welkom en ga akkoord met de gebruikersovereenkomst.

3

Typ in de code van de gewenste product (gevonden op de gebruikershandleiding van de Microsoft Accounting Express software of in een kleine kartonnen kaartje in de verpakking). Klik "Next", "Ja" wanneer u wordt gevraagd als u de software een upgrade uitvoert.

4

Selecteer "Next" voor de installatie naam en locatie (veranderen van dit in het programma te installeren niet over de vorige versie; resulteren kan in dat geval het gaat niet om goed te functioneren), kies vervolgens "Install" om te installeren van de bijgewerkte versie van Microsoft Office Accounting Express.