Hoe te upgraden van JavaScript

JavaScript wordt vaak verward met Java, maar ze zijn totaal verschillend, elk eigen doeleinden die zijn tewerkgesteld in webontwikkeling. JavaScript bevindt zich in HTML-documenten en maakt gebruik van de opdrachten rechtstreeks in het document getypt. JavaScript programmeren vereist een text editor en een JavaScript-enabled browser. Ondertussen is Java, een programmeertaal die gebruikt voor het maken van zelfstandige toepassingen en applets. Terwijl de gemiddelde niet-programmeur geen interesse heeft in het leren van Java, het moet veel websites, watch films online, voert programma's en toepassingen bekijken, en daarom moet worden geïnstalleerd. De download is gratis en eenvoudig van de Java website. Na de eerste download zijn toekomstige upgrades slechts een paar klikken verwijderd.

Instructies

Java handdownload

1

Open uw webbrowser en ga naar de website van de handmatige downloaden Java.

2

Klik op "Windows 7/XP/Vista/2000/2003/2008 Online," dan "Save File" in het dialoogvenster Bestand downloaden dat wordt weergegeven.

3

Selecteer de locatie van een map waarin u het bestand op de computer; selecteren van de "Desktop" of "Program files" kan u helpen herinneren waar u het programma meer gemakkelijk opgeslagen. Dubbelklik op het opgeslagen bestand om het downloaden te starten.

4

Klik op "Install" en vervolgens "Volgende" om de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid te accepteren. Wanneer het downloaden voltooid is, klikt u op "Close".

Toekomstige Updates

5

Klik op de tekstballon die wordt weergegeven in de werkbalk wanneer Java updates beschikbaar zijn, dan klik op "Download" om te beginnen met de download-proces.

6

Klik op de ballon opnieuw wanneer het downloaden voltooid is, en vervolgens "Install" om de installatieproces te starten.

7

Klik op "Finish" om de installatie te voltooien. Start de computer desgevraagd opnieuw.