Hoe te upgraden van een videokaart van Dell Optiplex GX280

Met de constante vooruitgang in grafische technologie, kan u wilt upgraden van de videokaart in uw Dell Optiplex GX280 om het beste beeld mogelijk op de computer, voor films, games en andere video. U kunt de kaart in minder dan 30 minuten bijwerken zonder gebruik te maken van gereedschap. De Dell Optiplex-systeem zorgt voor eenvoudige installatie van de videokaart.

Instructies

1

Afsluiten van de Dell en haal het netsnoer uit het stopcontact voordat u de upgrade van de videokaart. Verwijder het netsnoer uit het stopcontact in de achterkant van de behuizing van de computer. Open de aanvraag door duwen in op de tabbladen in de rug en de opheffing van de cover weg van het geval.

2

Zoek de video kaartsleuf op het systeembord naast de voeding en til de metalen clip behouden tot op de achterkant van de video-kaartsleuf. Verwijder de metalen plaat dat betrekking heeft op de opening aan de achterkant de behuizing voor de videokaart. Schuif de nieuwe video kaart in de sleuf van de videokaart.

3

Beveilig de kunststof behoud clip aan de ene kant van de nieuwe videokaart, en vastmaken van de metalen clip behouden over de videokaart in de buurt van de achterkant van het doosje. Sluit het geval zodat de tabbladen op zijn plaats op de zaak deksel vergrendelen. Sluit het netsnoer aan op de voeding.

4

Steek het andere uiteinde van het netsnoer in het stopcontact, en de macht van het computersysteem.

Tips & waarschuwingen

  • Om te voorkomen dat een elektrische schok, nooit proberen om te upgraden van de Dell Optiplex GX280-videokaart, terwijl het netsnoer is aangesloten op het stopcontact.