Hoe te upgraden van een Toshiba DVD/RW-station

Bij het upgraden van een Toshiba DVD/RW-station hebt u twee verschillende opties. U kunt ofwel een bijgewerkt stuurprogramma om te helpen verhogen de prestaties van uw huidige Toshiba-station downloaden, of u kunt aanschaffen en installeren van een gloednieuwe schijf. Hoewel de driver downloaden kosteloos naar je toe komt en een nieuw schijfstation meer dan $100 uitvoeren kunt, biedt de nieuwe schijf de beste prestaties upgrade.

Instructies

Stuurprogramma downloaden

1

Start de internetbrowser op uw computer en maak uw weg naar de webpagina van Toshiba computer. Selecteer de ondersteuningsopties en typ in het productnummer van uw DVD. Dit nummer (als u niet zeker weet wat het is) kan worden gevonden op de cover van de handleiding van uw Toshiba-station.

2

Selecteer het besturingssysteem dat u op uw computer worden uitgevoerd en klik op de download geboden.

3

Dubbelklik op het gedownloade bestand. U vindt het bestand in een pop-upvenster met 'Downloads' of in de map 'Downloads' in 'Mijn documenten'. Als u dubbelklikt op het bestandspictogram lanceert de installatiewizard.

4

Volg de aanwijzingen van de installatie om de upgrade van het stuurprogramma te voltooien.

Nieuwe Toshiba-station

5

Schakel de computer in uw Toshiba DVD/RW. Verwijder alle kabels aan de achterkant van de computer.

6

Verwijder de Phillips schroeven rond de achterkant van de computer en de dia uit de zaak. Dit bloot de binnenkant van de CPU (de toren van de computer).

7

Verwijder de twee kabels aangesloten op de achterkant van het huidige Toshiba DVD/RW-station. Deze kabels de stroomvoorziening en overdracht van informatie over de gegevens heen en weer tussen de moederbord en het schijfstation.

8

Trekken uit het huidige Toshiba DVD/RW-station en plaats de nieuwe schijfstation. Sluit de twee kabels aan op de achterzijde van de drive.

9

Sluit de computerkast, schroef de Phillips schroeven weer op zijn plaats en sluit de kabels weer aan.