Hoe te upgraden van een Notebook Presario 1200

Hoe te upgraden van een Notebook Presario 1200


Of u uw HP Presario 1200 notebookcomputer voor huis of bedrijf gebruikt, kan upgraden de eenheid u of uw bedrijf geld opslaan. Wanneer u een upgrade uitvoert van het geheugen in uw Presario 1200, kunt u aanzienlijk verhogen van de snelheid en geven uw oude programma's meer leven. En wanneer u een upgrade de optische-schijfeenheid uitvoert, kunt u uw Presario 1200 te back-up uw bestanden, branden van DVD's en films bekijken.

Instructies

1

De Presario 1200 notebook is stilgelegd en verwijder het netsnoer. Ontgrendelen van de vergrendeling op de batterijcompartiment en verwijder de batterij.

2

Los de Phillips hoofd schroeven waarmee het geheugen uitbreiding klepje aan de onderkant van de notebook. Verwijder de bestaande geheugen uitbreiding bord door te duwen naar buiten op de twee klink armen die veilig van de Raad van bestuur; Trek voorzichtig aan de Raad van bestuur uit wanneer het wordt vrijgegeven. Duw voorzichtig de nieuwe geheugen uitbreiding aan boord in deze gleuf in een hoek van 45 graden totdat deze vastklikt.

3

Verwijder de schroeven die de optische-schijfeenheid op zijn plaats houden. Duw voorzichtig een paperclip of dunne metalen staaf in de manuele ontgrendeling gat op de voorzijde van de optische-schijfeenheid; Hierdoor wordt de lade om uit te werpen. Pak de lade door de zijkanten en trek hem uit de Presario 1200 notebook. Schuif de nieuwe CD- of DVD-brander in de sleuf van de optische-schijfeenheid en veilig met de schroeven. Installeren van de CD of DVD branden software die bij het station geleverd.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik een vliegverbod riem op uw pols te voorkomen een accidentele lozing van statische elektriciteit bij het werken op de notebook. U kunt kopen een vliegverbod riem bij veel computer winkels en elektronica retailers.
  • Houd het geheugen uitbreiding planken aan hun randen. Raak nooit de metalen verbindingen op de bodem van de borden.