Hoe te upgraden van een moederbord en de CPU in een DesktopHet upgraden van een moederbord en de CPU in een desktopcomputer tot gelijke tred houden met de nieuwste technologie en de prestaties van een nieuwe computer. Het nieuwe moederbord wellicht meer poorten en uitbreidingssleuven of steun nieuwe soorten technologie die waren niet beschikbaar op het bord wordt opgewaardeerd. De nieuwe CPU kan draaien op een snellere kloksnelheid en bieden meer cores zodat een aanzienlijke toename in snelheid voor de nieuwe generatie van toepassingen.

Instructies

1

Klik op "Start" (Windows Orb), "Control Panel" en "Back Up Your Computer" om te starten van het hulpprogramma Windows back-up. Back-up om bestanden of instellingen op de computer naar een externe apparaat of netwerk locatie voordat u de upgrade het moederbord en CPU.

2

Klik op "Start" en "Shut Down" aan de macht af bij de computer. Als de computer al uit en het is onduidelijk of deze methode werd gebruikt, is macht het terug op en dicht op waas met behulp van deze methode om de computer niet in slaapmodus of de slaapstand. Koppel het netsnoer, monitorkabel, toetsenbord en muis kabel, geluidskabel en alle andere kabels aangesloten op de computer. Verwijder alle externe apparaten zoals USB-flashstations van de computer ook.

3

Het gevaldekking van het verwijderen en sluit de Antistatische polsband tussen één pols en de binnenkant van het geval wanneer er een blootgestelde metalen deel uitmaakt van het frame.

4

Verbreek alle draden en kabels uit het moederbord.

5

Verwijder alle kaarten expansie die zijn aangesloten op slots op het moederbord door het verwijderen van de single schroef houden elkaar plaats en trekken ze direct uit de "slots".

6

Verwijder alle van de schroeven aan het moederbord in plaats en verwijder het moederbord door de voorste rand iets omhoog tillen en trekken het moederbord uit de buurt van het achterpaneel en uit het systeem.

7

Vergelijk de montagegaten in de nieuwe systeemkaart op het oude moederbord of op de zaak en invoegen of verwijderen van het moederbord vulstukken zo nodig zodat er een impasse in het geval voor elke schroefgat in de nieuwe systeemkaart.

8

Til de vergrendelbare hendel voor de CPU-socket op het nieuwe moederbord. Plaats de nieuwe CPU in de nieuwe systeemkaart, zoals aangegeven door de vermelding van de Pin 1 in een hoek van de CPU die overeenkomt met een van de hoeken van de CPU socket. Drop de CPU zachtjes in het stopcontact en sluit de vergrendeling hendel, voorzichtig om niet te dwingen de CPU in de contactdoos maar ervoor te zorgen dat het zit volledig.

9

Breng een dunne laag van thermal samenstelling naar de top van de CPU, indien er geen op het koellichaam al. Plaats het koellichaam op de CPU vierkant en deze koppelen aan de tabbladen van de montage op het moederbord. Sluit het netsnoer van de ventilator aan de locatie op het moederbord gemarkeerd "CPUFAN" of een vergelijkbare groep.

10

De RAM uit het oude moederbord verwijderen door op de kleine kunststof retentie clips naar buiten te drukken en trekken de RAM recht omhoog uit de kassen, zodra het zich iets heeft opgestaan uit het stopcontact. Installeer de RAM op het moederbord van de nieuwe door de retentie clips volledig openen en glijden van de RAM-modules rechtstreeks naar de sleuven met voldoende kracht om de retentie clips hoorbaar Klik op in de vergrendelde positie te stijgen in plaats. Let op de kleine sleutel inkeping in de RAM-modules die overeenkomt met de belangrijkste tabblad in het stopcontact om ervoor te zorgen de juiste stand van de module tijdens de installatie.

11

De voorplaat achterpaneel vervangen door degene die overeenkomt met de lay-out van de poorten op de nieuwe systeemkaart.

12

Het nieuwe moederbord in de zaak door het uitlijnen van de poorten aan achterzijde met de voorplaat achterpaneel en zachtjes het poortuiteinde van het moederbord te glijden naar plaats en dan tot de vaststelling van het moederbord plat op de afstandsteun invoegen Wees voorzichtig niet te buigen de aarding tabbladen op de voorplaat achterpaneel. Plaatsen van een schroef in elk gat in het moederbord en draai ze voorzichtig in de afstandsteun.

13

De belangrijkste netsnoer voor levering en auxiliary power leads koppelen zo nodig op het moederbord. Het gezicht plaat voorpaneelaansluitingen verbinding te maken met het moederbord zoals aangegeven op de kabels en het moederbord of de gebruikershandleiding voor het moederbord.

14

De data kabels en alle andere kabels koppelen aan het moederbord. Installeer de uitbreidingskaarten in de sleuven en hen veilig met één schroef voor elke kaart.

15

Wikkel een nylon Kabelbinder rond een losse draden of draden die te nauw doorgeven aan de CPU-ventilator en binden hen zachtjes af. Toestaan van één of andere verslapping in de kabels en Vermijd knijpen de kabel banden te strak als dit kan schade veroorzaken aan de isolatie op de geleiders.

Tips & waarschuwingen

  • Beslissen welke CPU om te kopen en vervolgens aankoop een moederbord met de gewenste kenmerken die ondersteuning biedt voor de CPU.
  • Koop de boxed handelsversie van de CPU wanneer mogelijk zoals deze wordt geleverd met een garantie van drie jaar en een goedgekeurde koellichaam en ventilator combinatie bevat. De bulk OEM-versie van de CPU alleen biedt een garantie van één jaar en vereist een koellichaam en een ventilator afzonderlijk worden gekocht.
  • Zorgen voor de kracht van de computer is verbroken en dat een anti-statische beveiligingsinrichting wordt gebruikt om te voorkomen dat elektrostatische ontlading in gevoelige componenten.
  • Wees zeer voorzichtig niet te buigen de pinnen op de CPU als dit gemakkelijk kan leiden permanente schade tot en de garantie vervalt.