Hoe te upgraden van een HP Pavilion ZE2000 met 512MB

Na het bezit van uw HP Pavilion ze2000 voor een tijdje, zou kunnen de 256 MB RAM-geheugen deel uitmaakt van de basisconfiguratie van de computer beginnen te voelen een beetje beperkt. Met 256 MB RAM-geheugen, kunt u enkele toepassingen tegelijk uitvoeren voordat uw paviljoen ze2000 moet wisselen gegevens van en naar de harde schijf, die vertraagt alle lopende toepassingen af. U kunt verdubbelen het beschikbare geheugen in uw computer door de oorspronkelijke 256 MB-geheugenmodule verwijderen en installeren van een 512 MB-module.

Instructies

1

De Pavilion ze2000 uitschakelen door af te sluiten via het menu Start van Windows. Sluit het scherm, koppel alle kabels los en draai de computer ondersteboven. Draai de computer zodat de accu naar u toe gericht.

2

Druk op de toets naast de batterij aan uw recht om de vergrendeling van de batterij, en til de batterij uit de Pavilion ze2000 terwijl het draaien van het licht naar u toe.

3

Zoek de twee Phillips-head schroeven op de rand van de onderkant van de ze2000 van het paviljoen, in de buurt van het centrum van de computer. Draai de schroeven tegen de klok in, totdat de cover is losgemaakt en til de klep af bij de computer. De schroeven blijven in de dekking. Nu moet u kunnen zien van de oorspronkelijke geheugenmodule meegeleverd bij de computer.

4

Plaats uw vingers tussen de zijkanten van de module van het geheugen en de beugels die het vergrendelen. Verspreid de beugels. De rand van de geheugenmodule kantelt omhoog. Het verwijderen van de module.

5

Installeer de nieuwe geheugenmodule, zodat de rand met vergulde connectors volledig in de aansluiting past, zit terwijl de buitenste rand boven de beugels geplaatst. Duw de buitenrand van de module tot maken die de beugels snap eromheen.

6

Vervang de onderkant van de Pavilion ze2000 en draai de twee schroeven aan de rand.

Tips & waarschuwingen

  • Indien besteld van HP, is de 512 MB-geheugenmodule voor de Pavilion ze2000 het onderdeelnummer 381395-001. De Pavilion ze2000 moet werken echter met een 512 MB DDR-333-geheugenmodule.