Hoe te upgraden van een Emachine CPU

Hoe te upgraden van een Emachine CPU


Net als elke computer is ter vervanging van de CPU (Central Processing Unit) in een eMachines computer een kwestie van het verwijderen van de oude CPU en vervangen door een nieuwe. Installeren vervanging CPU is niet vreselijk moeilijk, maar indien verkeerd gedaan u permanent kan beschadigen uw computer en uw vervanging CPU. CPU's lopen ergens tussen een paar honderd tot enkele duizenden dollars, afhankelijk van de kwaliteit van de CPU-chip. Installeren van de CPU niet correct kan uiteindelijk een kostbare fout.

Instructies

1

Een Antistatische polsband hechten aan uw pols en het uitwendig omhulsel van het bureaublad. Uitschakelen van uw desktop, en vervolgens het netsnoer en alle randapparatuur van de computer loskoppelt. Draaien van de computer, zodat de achterkant is naar u toe gericht, en plaats vervolgens de computer-toren aan de linkerkant.

2

Verwijder de twee schroeven van de platte-hoofd duim uit de bovenste en onderste hoeken van de rechterkant van het achterpaneel van het bureaublad. Pak het zijpaneel van de toegang, en schuif het weg van de computer totdat alle interne onderdelen van het bureaublad worden blootgesteld.

3

Zoek de CPU-ventilator op het moederbord. Voedingskabel voor de CPU fan's verbreken met het moederbord, en druk op de behoudende tabbladen aan weerskanten van de CPU-ventilator. Opheffing van de CPU-ventilator uit de computer en zet het opzij. Dit zal onthullen de CPU-chip.

4

Gebruik een schone papieren handdoek te vegen de Koelpasta van de CPU-chip oppervlak. Gebruik een flat-hoofd schroevendraaier om te schakelen van de CPU-chip vergrendeling schroef in de tegenwijzerzin. Pak elke kant van de CPU-chip, en til deze vervolgens uit een socket en uit de computer.

5

Herhaal deze procedure in omgekeerde volgorde te installeren de vervanging CPU-chip en opnieuw monteren uw eMachines desktop computer. Voordat u de vergadering van de ventilator van CPU bedriegt vervangt, een dun laagje Koelpasta van toepassing op het oppervlak van de CPU-chip. Dit zal verhinderen dat uw CPU-chip frituren zelf wanneer u uw computer aanzet.