Hoe te upgraden van een Desktop Monitor

Upgraden van uw huidige PC-monitor kunt u, bijvoorbeeld, ter vervanging van uw oude kathodestraalbuis (CRT)-monitor met een flat-panelbeeldscherm Liquid Crystal Display (LCD), een. Desktopcomputers komen in verschillende vormen en maten, en vinden van de juiste keuze voor uw computersysteem is niet altijd gemakkelijk. Bij het upgraden van een PC-monitor, u eerst moet beoordelen welke aansluitingen op uw computer beschikbaar zijn en welke resoluties kan worden ondersteund door uw grafische kaart.

Instructies

Alvorens een nieuwe Monitor te kopen

1

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad van Windows en selecteer "Schermresolutie." Klik op de "Resolutie" drop-down menu en de maximale resolutie noteren op een vel papier. Dit is de maximale resolutie die uw huidige videokaart kan steunen.

2

Uw PC uitschakelen door op het menu Start van Windows te klikken en te selecteren "Shut down." Ontkoppel alle kabels aan de achterkant van de behuizing van de computer om een goed overzicht van alle beschikbare connectors.

3

Welk type identificeren of typen video-aansluitingen bevinden zich aan de achterkant van uw computer. Vanaf juli 2011, zijn er drie verschillende soorten aansluitingen die u gebruiken kunt om een beeldscherm aansluit op uw computer: Video Graphics Array (VGA), Digital Visual Interface (DVI) of High-Definition Multimedia Interface (HDMI) aansluitingen. Een VGA-connector is meestal blauw en bevat 15 gaten op drie rijen. Een DVI-connector bevat een platte gat, samen met maximaal 24 vierkante gaten. Tot slot, een HDMI-aansluiting is een vlakke en bijna rechthoekige connector. Opmerking de soorten beschikbare connectors op een stuk papier.

4

Ga naar een computer hardware winkel en brengen beide de maximumresolutie van uw grafische kaart en de beschikbare video connectors met u op uw computer. Selecteer en koop een monitor die op zijn minst ondersteunt de maximumresolutie van uw grafische kaart en heeft aansluitingen die compatibel met uw systeem zijn.

De nieuwe Monitor installeren

5

Uw computer uitschakelen door het selectievakje "Shut down" in het menu Start van Windows.

6

De nieuwe computermonitor verwijderen uit het vak, plaats het op uw bureau en het aansluiten op een voedingsbron.

7

Sluit de videokabel die uit de achterkant van de monitor aan op de videoconnector op uw computer komt.

8

Computer inschakelen door op de "Power" knop te drukken. De computer moet nu automatisch detecteren uw nieuwe monitor.