Hoe te upgraden van een Compaq Presario 3637AU geheugen & videokaart

Hoe te upgraden van een Compaq Presario 3637AU geheugen & videokaart


Het geheugen en de videokaart van de computer upgraden kan lijken ontmoedigend zijn, aangezien beide taken een volledige demontage van de Compaq Presario computer vereisen. Hoewel deze taak niet moeilijk is, zal u de computeronderdelen waarmee uw desktop functie hanteren. Apparaten zoals uw harde schijf, RAM-geheugen en videokaart moeten met zorg worden behandeld. Als dit uw eerste keer demonteren van een desktop, neem de tijd.

Instructies

Upgraden RAM

1

Zet de computer uit, koppel de voedingskabel en andere kabels of externe apparaten. Een antistatische wrist wrap hechten aan uw pols en bevestig de clip draad aan de behuizing van de computer. Dit helpt om te voorkomen dat de schok van statische elektriciteit.

2

Plaats de computer toren op zijn kant. Verwijder de twee behoud Phillips-head schroeven uitsteken van de achterkant van het paneel van de toren van de computer. Het zijpaneel verwijderen. Dit geeft u toegang tot alle van de interne computeronderdelen.

3

Los het behoud tabblad aan beide zijden van elk RAM-module. De module bevrijden van het geheugencompartiment en stel vervolgens elke module aan de zijkant.

4

Installeer de nieuwe RAM herhaalt u de stappen in omgekeerde volgorde.

Upgraden van een videokaart

5

Zet de computer uit, haal de stroomkabel en kabels of apparaten. De antistatische wrist wrap hechten aan uw pols en bevestig de clip van de draad aan de behuizing van de computer.

6

Plaats de computer op zijn kant en verwijder de twee Phillips-head schroeven het zijpaneel aansluiten op de computer. Het zijpaneel van de computer verwijderen. Controleer om te zien als alle kabels zijn aangesloten op uw videokaart aan de achterkant van uw computer. Als dat zo is, verbreekt voordat u verdergaat.

7

Verwijder de interne Phillips-head schroef de videokaart verbonden aan de achterste PC behuizing. Als uw videokaart een AGP-kaart is, til op de beveiligen hendel aan de achterkant van de videokaart.

8

Pak de oude videokaart door de randen vast en til deze omhoog uit de PCI-sleuf. Schuif de videokaart van de computer door de achterste behuizing en stel vervolgens het opzij.

9

Herhaal de stappen in omgekeerde volgorde om uw nieuwe videokaart installeren.

10

Plaats de installatieschijf van het stuurprogramma die bij uw videokaart is geleverd in het cd-rom-station van uw computer. Volg de instructies op het scherm om uw nieuwe drivers te installeren.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat uw oude videokaart stuurprogramma's verwijderen. Dit doen door in te gaan op de hardware-instellingen in Windows en verwijderen van de video roos wagenmenner.