Hoe te upgraden van de Processor in een Z60tUw laptop de processor is de belangrijkste chip ingebouwd in de systeemkaart waarmee uw computer naar behoren werkt. De snelheid waarmee de functies van uw software en operating systeem grotendeels afhangt van de snelheid van uw processor. Upgraden van uw ThinkPad zal laptop de bewerker aanzienlijk versterken de algehele prestaties van de computer. De Lenovo ThinkPad Z60t wordt geleverd met een ingebouwde 2 GHz Intel Pentium M processor-chip. De processor upgraden betekent gedeeltelijk ontmanteling van de laptop.

Instructies

1

Afsluiten van de ThinkPad-laptop. Ontkoppel alle kabels en apparaten van de computer. Trek de display deksel dicht en plaatst u de laptop bedrukte zijde naar beneden op een vlakke ondergrond. Plaats de laptop zo de voorste opening is naar u toe gericht. Schuif de ontspanknop van de batterij naar de ontgrendelde positie, en verwijderen van het pak van de batterij uit het compartiment in de rechter bovenhoek van de laptop.

2

Verwijder alle Phillips-head schroeven uit de laptop basis behuizing en plaats de laptop onder ogen zien. Open het vertoningspaneel zoveel mogelijk. Pak de handpalm van de rest van de laptop. De linker- en palm rest release knoppen naar het midden van de laptop los van de palm rest vergadering van de laptop behuizing te glijden. Til de palm rest vanaf de laptop honk, en koppel van de touchpad lintkabel los van het moederbord. Het verwijderen van de rest van de palm van de laptop.

3

Pak de onderste rand van het toetsenbord, en heffen het toetsenbord iets uit de laptop. De kabel lint zich uitstrekt van de onderzijde van het toetsenbord naar het moederbord. Verwijder het toetsenbord van de laptop. Verwijder de zes Phillips-head schroeven van de omlijsting van het toetsenbord. Dit is het plastic stuk rondom het toetsenbord-gebied. Verwijder voorzichtig de bezel van de laptop.

4

Verwijder de vier Phillips-head schroeven van de vergadering van de ventilator in de linker bovenhoek van het moederbord. De fan's voedingskabel loskoppelen van het moederbord en de vergadering van de ventilator van de laptop te onthullen de bewerkerspaander van verwijderen. De processor van de flat-hoofd vergrendeling schroef in de linksom kwartslag draaien. De bewerkerspaander bevrijden van een socket moederbord, en zet het opzij.

5

Plaats de nieuwe processorchip in de lege moederbord-aansluiting, terwijl het uitlijnen van de pennen op de processor van de pin gaten op de socket. Draai de vergrendeling schroef van de processor in de richting van de klok totdat de processor is aangesloten op de aansluiting. Een dun laagje Koelpasta toepassen op de processor van de oppervlakte. Vervang de koeling ventilator-vergadering en haar vier behoud schroeven. Sluit de fan's kabel op het moederbord.

6

Herhaal de procedure demontage laptop in omgekeerde richting samen te stellen uw laptop terug.

Tips & waarschuwingen

  • Koelpasta moet worden toegepast op alle nieuwe processors alvorens de koelventilator. Als niet, de processor bakken kan, of korte uit na het aanzetten van de laptop.
  • Draag een Antistatische polsband als bescherming tegen statische elektriciteit in uw lichaam.