Hoe te upgraden van de Processor in een PowerEdge 600SCDe Poweredge 600sc server is een entry-level server vervaardigd in 2003 door Dell ontworpen voor kleine bedrijven. De server een Broadcom Serverworks-chipset gebruikt voor invoer en uitvoer, en kan worden geconfigureerd met een processor Intel Celeron 1.7 GHz. of een Pentium 4-processor die draait op 1.8 GHz of 2,4 Ghz. Het heeft setscrews op de achterkant van het chassis gemakkelijk verwijderen van de cover en toegang tot het moederbord de processor upgraden.

Instructies

1

Uitschakelen van de server en haal het netsnoer uit de achterkant van de machine. Hiermee verwijdert u alle macht aan het moederbord. 10 tot 15 minuten voordat u begint met de upgrade van uw processor, zodat de processor te koelen, moet je wachten.

2

Verwijder de vier setscrews op de achterkant van de Poweredge 600sc en opstijgen van de cover. De cover moet loskomen gemakkelijk wanneer de setscrews worden verwijderd. Plaats de computer op zijn kant, zodat u kunt zien en openen van het moederbord.

3

Verwijder de koelplaat van de processor. Koppel de koeling ventilator-kabel los van de aansluiting op het moederbord, en vervolgens de clips heatsink ingedrukt om hen vrij van de tabbladen op de processor socket. Wanneer de clips zijn gratis, verhogen ze volledig. Dit brengt de koelplaat van de processor, zodat u het kunt verwijderen.

4

Til de ontgrendelingshendel van de processor socket volledig om vrij de processor uit het stopcontact, dan heffen de processor. Laat de socket-release niveau omhoog te plaatsen gemakkelijk de nieuwe processor in het stopcontact.

5

Uitlijnen van pin 1 op de nieuwe processor met de pin 1 op de socket en plaats van de processor in de contactdoos. Er is een klein driehoekje op de processor en de aansluiting naar de locatie van pin 1 aangeeft. Als de pinnen recht en goed uitgelijnd zijn, moet de processor soepel schuiven in het stopcontact. Als dit niet het geval is, controleert u de pinnen op de nieuwe processor om ervoor te zorgen dat niemand zijn gebogen en ervoor te zorgen dat u hebben de processor en de aansluiting goed uitgelijnd.

6

Sluit de ontgrendelingshendel van de processor socket. Wanneer het is veilig, hoort u het snap gesloten en de processor stevig is aangesloten op de aansluiting.

7

Plaats van de heatsink op de nieuwe processor en sluit de heatsink clips om te vergrendelen stevig op zijn plaats. Sluit de koeling ventilator-kabel aan op de aansluiting op het moederbord.

8

De server rechtop staan, plaats het deksel terug op het chassis en de cover met de vier setscrews kunt beveiligen. Vervang het netsnoer en de computer opnieuw opstart.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een ontdekken of meer van de pinnen op de processor zijn gebogen en de processor niet eenvoudig in het stopcontact schuift zal, vervang de processor. Het is mogelijk om recht gebogen processor pinnen met een paar tang, maar de pinnen zijn zeer delicaat en breken gemakkelijk. Als u een PIN-code op een processor breken, kan het niet worden gebruikt.