Hoe te upgraden van de Processor in een Intel ImacUpgraden van uw iMac-processor, of Central Processing Unit (CPU), is een manier om de algehele prestaties van de computer verbeteren. De snelheid van uw CPU-chip zal direct invloed op hoe snel en efficiënt uw iMac software wordt uitgevoerd en essentiële functies vervult. Meeste Intel iMacs komen geïnstalleerd met variërend van 1,5 GHz, tot 4 GHz-processors. Zij behoren tot de snelste desktop computers beschikbaar. Helaas moet u volledig verwijderen van uw iMac moederbord te verwijderen en installeren van een nieuwe processor.

Instructies

1

De iMac sluit af en koppel het netsnoer los. Ook externe apparaten van de computer loskoppelt. Plaats de iMac bedrukte zijde naar beneden op een schone papieren handdoek of de doek te behoeden voor het LCD-scherm wordt gekrast.

2

Zoek de RAM cover langs het onderste paneel van de iMac. Verwijder de zes Phillips-head schroeven voor de beveiliging van de cover in plaats. Verwijder de kap van de computer en zet het opzij.

3

Zoek de RAM-modules geopenbaard door de RAM-cover. Verspreid de hendels aan weerszijden van elke module. Elke module bevrijden van haar respectieve geheugenslot. Sla elke module in een statisch-vrije plastic zak, indien mogelijk.

4

Zoek de grote sleuf verspreid over de breedte van de iMac gelegen net boven het "iMac"-logo op de achterzijde van de computer. Zoek de beveiligen sloten binnen deze grote inkeping. In de meeste Intel gelegen iMacs, die ze zijn ongeveer twee duim van elk uiteinde van de iMac. Een credit card gebruikt om het losraken van de hendels.

5

Begin met het verwijderen van het achterpaneel van de iMac. Til het iets totdat u de twee ziet camera en microfoon kabels aangesloten op de binnenkant van de rugpand behuizing. Koppel de twee kabels los en verwijder het achterpaneel van de iMac volledig.

6

Schil de zwart en zilver tape van het LCD-scherm. Probeer niet te Mangel of scheur deze tape. U hebt deze nodig wanneer u Monteer de iMac. Verwijder de vier Torx schroeven voor de beveiliging van het LCD-scherm op het voorpaneel van de iMac.

7

Pak de onderrand van het LCD-scherm. Kantel het scherm omhoog totdat de LCD lintkabel en de omvormer stroomkabels enzovoort zichtbaar zijn. Dit zijn slechts twee kabels aangesloten op het LCD-scherm, zodat u ze niet kunt missen. Zorgvuldig koppel de twee kabels, en verwijder vervolgens het LCD-scherm van het voorpaneel van de iMac.

8

Verwijder de resterende Torx schroeven van het moederbord, met uitzondering van de 10 schroeven beveiligen het koellichaam en fan assembly's op de laptop. Zorgvuldig Ontkoppel alle resterende kabels van de moederbord. U kunt een eenvoudig diagram tekenen, of nemen van foto's laten zien hoe en waar alle kabels zijn aangesloten.

9

Pak de linker kant van het moederbord. Til het enigszins tot u de black power supply lintkabel ziet. Koppel de kabel los van de onderzijde van het moederbord. Verwijder het moederbord uit de iMac zeer zorgvuldig. Het moederbord is flexibel, maar het is ook gemakkelijk schade of pauze op dit punt. Plaats de moederbord bedrukte zijde naar beneden op een schone doek of oppervlak.

10

Zoek het koellichaam op de onderzijde van het moederbord. De vijf Torx schroeven van het koellichaam en verwijder het uit het moederbord. Trek voorzichtig het koellichaam uit het moederbord. Dit zal onthullen de processorchip.

11

Draai de processor van de flat-hoofd vergrendeling schroef in de linksom kwartslag of vrij te geven van de processor wijzigt van een socket. Til de processor uit het moederbord, en zet het opzij.

12

Deze hele procedure voor het installeren van de nieuwe processorchip ongedaan.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik een ESD polsband ter voorkoming van schade aan uw iMac van slapende statische elektriciteit.