Hoe te upgraden van de Processor in een IBM met een Intel Core Duo T7300 2,0 GHz

De processor upgraden is een geweldige manier om de prestaties op de veeleisende programma's. Dual core-biedt slechts de helft van de potentiële kracht van een quad-core CPU, en als zodanig, kan drastisch verbeteren van prestaties op uw systeem. De enige wegversperring wanneer het upgraden van een CPU is om ervoor te zorgen dat het moederbord is compatibel met uw nieuwe processor. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de computer van uw IBM kruisverwijzing te controleren voor compatibele CPU upgrades.

Instructies

1

Koppel alle randapparatuur, met inbegrip van de macht en verwijderen van het zijpaneel op uw PC zaak. Meeste gevallen hebben een kant die wordt uitgelijnd in- en uitschakelen, maar zo niet, gebruik de schroevendraaier voor het verwijderen van het paneel dat bloot van het moederbord.

2

De veiligheid hendel op de oude processor te verplaatsen naar de kant en verwijder de bestaande CPU-chip. De veiligheid hendel is geplaatst over de Cure Duo CPU van Intel, maar aangesloten op het moederbord.

3

Installeer de nieuwe CPU op dezelfde poort en de veiligheid hendel vervangen wanneer het in de plaats. Duw de nieuwe CPU op de socket door het uitlijnen van de tanden met de poort.

4

Vastmaken van het verwijderde deelvenster weer op en sluit alle randapparatuur. Herstart uw computer en het uitvoeren van een diagnose met DirectX. Ga naar de "troepenleiding Prompt" en "dxdiag" te typen gevolgd door de Enter-toets.

Tips & waarschuwingen

  • Raadpleeg de handleiding voor uw moederbord om ervoor te zorgen dat u de aankoop van een compatibele CPU ter vervanging van de core duo. De handleiding bevat ook gedetailleerde en gelabelde foto's om te helpen bij het vinden van de CPU in het geval dat je nooit hebt gezien de binnenkant van een computer vóór.