Hoe te upgraden van de Processor in een HP Pavilion 520N

Hoe te upgraden van de Processor in een HP Pavilion 520N


De desktopcomputer voor HP Pavilion 520N model is uitgerust met een 1.3 GHz Celeron-processor. Hoewel het meer dan voldoende voor standaard desktop computing behoeften zoals tekstverwerking, kan u wilt upgraden naar een processor met meer snelheid als u van plan bent om meer geavanceerde toepassingen te gebruiken. Ter vervanging van een processor is iets moeilijker dan de andere onderdelen vervangen maar nog steeds kan worden gedaan door de gemiddelde computergebruiker thuis.

Instructies

1

Koop een vervanging-processor die wordt aangesloten op een poort van de stijl "Socket 370" om ervoor te zorgen dat het past in de aansluiting op de systeemkaart van de computer van uw HP.

2

Klik op de "Start" knop aan de linker onderkant van het bureaublad van de computer en klik op "Shut Down." Wacht totdat de computer volledig klaar schakelen en vervolgens terugtrekken dan trek de stekker van de computerkast. Koppel alle andere kabels die zijn aangesloten op de achterkant van het doosje en vervolgens vast de computer zodat de linkerkant boven ligt.

3

Zoek de twee case schroeven, gelegen aan de rand van het boven- en onderkant van het linker zijpaneel in de buurt van de Buisventilator en voeding. Gebruik een standaard kruiskopschroevendraaier hoofd schroevendraaier om te verwijderen en zet ze in een container, zodat verliest u hen niet. Schuif het gehele paneel iets naar links en til het van direct te verwijderen.

4

De grote zwarte processor ventilator in de hogere juiste hoek ligt net boven de uitbreidingssleuven van de kaart zoeken. Terugtrekken van de tabbladen de fan op zijn plaats te houden en de ventilator rechtstreeks omhoog. Verwijder de kabel tussen de ventilator op het moederbord, en zet het geheel opzij.

5

Vind de kleine metalen bar de processor op hun plaats houden en til deze omhoog tot het recht op en neer. Pak van twee verschillende kanten van de processor en trek voorzichtig het recht omhoog uit de aansluiting. Controleer de configuratie van de contrastekker van het stopcontact en vergelijk deze met de mannelijke pennen aan de onderzijde van de processor van de vervanging. De nieuwe processor vastgelegd op de aansluiting en duw voorzichtig totdat alle van de pinnen dia in plaats.

6

Zet de fan die kwam met de nieuwe processor op boven- en module naar beneden van de klemmen te houden op zijn plaats. Sluit de kabel die u eerder in de ventilator. Het linker zijpaneel terug op de zaak gezet, opnieuw aansluit de schroeven, en dan sluit alle kabels weer aan. Zet de computer en wacht het besturingssysteem te laden om ervoor te zorgen dat de nieuwe processor goed werkt.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt ook het toepassen van een dun laagje voor thermische koeling paste tussen de processor en de ventilator om te helpen de eenheid koel houden en oververhitting wordt voorkomen.
  • Ga niet verder te trekken tot de metalen staaf op de processor nadat het is in een verticale positie, aangezien het rechtstreeks is aangesloten op het moederbord en breken zal als u probeert om het te verwijderen volledig.