Hoe te upgraden van de Processor in een Dell-D810

De Dell Latitude D810 is een veelzijdige laptop, uitgebracht in 2004 door de Dell Corporation. Het gebruikt een Intel Pentium M 915-chipset-processor en een ATI Mobiliteit RADEON X 600 grafische kaart, een breedbeeldscherm van 15,4-inch liquid crystal display (LCD), DDR2 RAM, een hoge capaciteit harde schijf (maximaal 100 Gigabytes). De minimum processorsnelheid aangeboden met de D810 is de 740 Processor met een snelheid van 1,73 GHz. De maximale processorsnelheid die compatibel is met de D810 is de Processor 770 met een snelheid van 2.13 GHz.

Instructies

1

Zwenking vandoor uw computer en alle apparaten zijn aangesloten.

2

Koppel alle voedingsbronnen, met inbegrip van de batterij van de computer en wacht 10 tot 20 seconden voor alle elektriciteit te verdrijven.

3

Koppel alle externe kabels uit de laptop en verwijder elke geïnstalleerde PC-kaarten uit de "slots".

4

Draai de computer ondersteboven en verwijder de twee schroeven voor de beveiliging van de monitor aan de computer-basis. Deze schroeven worden aangeduid met de letter "Overleden"

5

Zet de computer rechtop en til het display.

6

Verwijder de klep van het centrum. Dit is de cover gelegen boven het toetsenbord.

7

Koppel de kabel van de display en de antennekabel los en til de monitor vergadering uit de computer base.

8

Verwijder de twee schroeven die het toetsenbord verbinden met de computer-base.

9

Til het toetsenbord enigszins en het computer-base de lintkabel verbreken door te trekken naar boven op de tabbladen van de verbindingslijn aan de voet van de lintkabel.

10

Zet de computer base over en verwijder alle schroeven van de onderzijde. Neem nota van hun locaties.

11

Zet de computer base-rechtop en verwijder de vier schroeven vanaf de bovenkant van de palm rest. De schroeven worden aangeduid met de letter "P."

12

De Raad van bestuur van de systeemstekker en de touchpad connector verbreken door het moederbord.

13

Zorgvuldig het scheiden van de rest van de palm van de systeemkaart.

14

Verwijder de vier schroeven die de beveiliging van de vergadering van de thermische koeling van de microprocessor op het moederbord. De schroeven worden aangeduid als "1" t/m "4.". Verwijder de schroeven in die volgorde.

15

Til de vergadering van de thermische koeling van de microprocessor van het moederbord.

16

Los van de aansluiting van de retentie beveiligen van de processor op het moederbord door een flat-hoofd schroevendraaier invoegen in de Inbusbout van de cam en een linksom draaien totdat het stopt.

17

Til de processor uit het stopcontact.

18

Reverse stappen 1 tot en met 17 om te installeren van uw nieuwe processor. Uw nieuwe processor bevat instructies over een preparaat moet u vóór de installatie.