Hoe te upgraden geheugen

Hoe te upgraden geheugen


Een van de belangrijkste onderdelen in uw laptop of desktop is uw geheugen. Hoe meer geheugen, de meer efficiƫnte uw computer zal werken. Als u hebt vastgesteld dat u meer geheugen in uw computer nodig, niet fret. Installeren van meer geheugen duurt ongeveer 10 minuten.

Instructies

1

Zet uw computer uit. Haal alle snoeren en kabels, en laat de computer zitten voor ongeveer 10 minuten, dus het koelt. De toren van de computer of laptop plaatsen op een keukentafel. Als u op een laptop werkt, verwijder de batterij.

2

Het deelvenster toren of geheugen hatch klepje voor de verwijderen. Controleer u handmatige voor specifieke instructies over hoe dit te doen. Zoek de geheugenmodule of modules. Zij liggen plat in een laptop en permanent rechtop in de toren van een computer.

3

Verspreid de clips uit de buurt van de module van het geheugen als u nodig hebt om het te verwijderen. Schuif de geheugenmodule uit de computer.

4

Overeenkomen met de inkeping in de nieuwe module met de knop in de sleuf. Schuif de module in de sleuf op een hoek in een laptop. Schuif de module rechtstreeks in de sleuf van de toren van een computer. De clips wordt op de randen van de module gesloten.

5

Sluit het geheugen-Luik of verschuif de schuif terug op de toren, afhankelijk van het soort computer die je bezig bent. Sluit alle snoeren en kabels van de computer en zwenking op weerom voort.