Hoe te upgraden geheugen in een Dell Latitude C600-Laptop

Hoe te upgraden geheugen in een Dell Latitude C600-Laptop


De Dell Latitude C600-laptop is een ouder model van de computer en, zoals we zijn gekomen om te begrijpen, de eerste tekenen van veroudering voor een computer traagheid. Wanneer uw C600 neemt meer dan vijf minuten om te starten en een minuut of twee programma's te openen, kunt u het een nieuwe module van het geheugen om de klok terug feed. Installeren geheugen van deze computer duurt minder dan 10 minuten en zal het revitaliseren van uw systeem; onvoldoende geheugen mogelijk dat de computer sneller dan het was toen het nieuw was.

Instructies

1

Afsluiten van de computer door te drukken op de "Start" knop op het bureaublad en kiezen "Shut Down." Toestaan dat de computer volledig uitschakelen.

2

Koppel het netsnoer los.

3

De extern gekoppelde onderdelen van de computer verwijderen.

4

Zoek de batterij in de linker baai aan de voorkant van de computer. Druk op de vergrendeling van de batterij release op de computer base en schuif de batterij uit de baai.

5

Draai de computer ondersteboven en zichzelf aarden door een ongeverfd metalen oppervlak aan te raken of het dragen van een polsbandje voor de aarding.

6

De groot, vierkant-vormige module geheugencompartiment vinden in het centrum van de basis computer en de twee schroeven op het uittreksel.

7

Verwijder het deksel van de geheugen module compartiment. Hier ziet u ten minste één geheugenmodule geïnstalleerd. Als er twee, kies een te verwijderen, of u kunt beide vervangen. Als u wilt verwijderen van een module, gaan naar de volgende stap.

8

Verspreid de vazallen aan weerskanten van de module van het geheugen en de module trek recht uit de poort.

9

Voeg een nieuwe module op de poort op een hoek en druk het naar beneden tot de vazallen van de sluis in de inkepingen aan weerskanten van de module.

10

Vervang de geheugen module deksel en steek de bouten om het veilig te stellen.

11

De comptuer draai en vervangen van de batterij, het netsnoer en de externe apparaten aan de procedure hebt voltooid.