Hoe te Trigger een Triac van een PCEen triac, of wat soms wordt genoemd een triode of thrysitor, is een elektronisch apparaat gemaakt van supergeleider materialen. Triacs bepalen de voeding naar een grotere apparaat, zoals een lamp, elektrische motor of met een tijdfunctie cyclus tellen. Bijvoorbeeld, wordt een touch-lamp gecontroleerd door een triac. Telkens wanneer die u contact met de lamp base, werkt de triac de lampen schakelaar, het fietsen in- of uitschakelen. Triacs ook presteren goed in de huishoudelijke licht dimmers en progressieve soft start motor schakelaars.

Instructies

1

Instellen van het circuit. Een triac circuit door een laag-voltage puls in werking wordt gesteld, maar wordt vaak gebruikt om te bepalen van hogere spanning 110 volt en 220 volt AC stromingen. Het apparaat instellen zodat een triac als de poort, of schakeloptie om de sterkere energiestroom voor uw apparaat fungeert.

2

Sluit het laag-voltage controle triac poort circuit. De triac is struikelde door een laag-voltage puls, dus dit circuit verbinden met een laag-voltage power supply circuit beheerd door de computer. Van de computer software is gebaseerd op een soort van input van de gebruiker en wordt gebruikt voor het activeren van de triac-poort.

3

Sluit de hoog-voltage bron. De macht die door de triac stroomt bepaalt een secundaire apparaat, zoals een lamp, teller of motor. De krachtbron voor dit apparaat verbinden met de leveringen en output kant van het circuit.

4

Programma voor de software. De computersoftware gebruiken voor het verzenden van de pols tot de triac waarmee de gateway. De computer leveren niet daadwerkelijk de macht die de lamp, motor of een ander item begint. Integendeel, het Hiermee activeert u de schakelaar die het item in- of uitschakelen draait.

5

Zodra de apparaten en voedingen correct zijn aangesloten, zal de software het apparaat bepalen. Voer het programma op de computer tot de triac-gateway die zal reis de elektrische apparaat.