Hoe te testen van een Website

Hoe te testen van een Website


Maximaliseren van de potentiële verkeer naar uw website is essentieel. Testen van uw website en zorgen voor dat het correct wordt weergegeven voor alle bezoekers kunnen ontmoedigend lijken kan, maar een schat aan gratis tools en een paar maatregelen deze taak eenvoudig en de moeite waard.

Instructies

1

Test uw website cross-browser compatibiliteit. Vanaf April 2010, Internet Explorer 8, Firefox en Google Chrome zijn de drie meest populaire webbrowsers, dus installeren deze en grondig testen van uw site in elk zal theoretisch betrekking hebben op de meerderheid van de bezoekers.

2

Test uw site in online meer browsers. BrowserShots.org is een website die test uw site een grote hoeveelheid andere browsers en levert een screenshot van de resultaten. Met dit gereedschap kunt u precies hoe bepaalde browsers zal maken uw website ooit zonder ze te installeren. IE NetRenderer is een gelijkaardig hulpmiddel voor alle versies van Microsoft Internet Explorer, terwijl BrowsrCamp is geschikt voor Mac OS X-clients (zie bronnen).

3

Valideren van uw website normen met het World Wide Web Consortium (W3C). Gebruik de online tool om te controleren uw website markup, met inbegrip van HTML en XML, tegen het consortium aanvaarde normen. Vul de URL van uw website in de vorm, en de site zal uw resultaat.

4

Maatregel laadtijden en hoeveel gegevens wordt geladen bij het bezoeken van uw website. Pingdom is een gratis tool die emuleert een web-browser een website laden, en het lijsten laadtijden en maten voor alle onderdelen op het scherm (zie bronnen). Dit maakt het gemakkelijker om te elimineren problematisch grote afbeeldingen en traag laden scripts. WebSiteOptimization.com is een gratis service die een rapport over de snelheid en de gegevens biedt overgedragen terwijl het bezoeken van uw website.

5

Afzonderlijke onderdelen grondig binnen een Internet-browser controleren. Check voor uw website RSS feed pictogram in de adres balk van Firefox of Internet Explorer 8 en gebruik het hulpmiddel van de bevestiging van de W3C RSS, gevonden op de website van W3C validator. Als uw website contact formulieren heeft, probeer een paar testberichten verzenden. Maak een paar test onderzoeken om ervoor te zorgen dat uw search engine goed functioneert.

Tips & waarschuwingen

  • Probeer voor gedetailleerde feedback over de bruikbaarheid van uw website, te vragen van bezoekers. Creëren van een eenvoudige feedbackformulier en mensen aanmoedigen om verslag eventuele problemen die ze kunnen hebben ervaren zal u helpen maken voortdurende verbeteringen aan uw website.